Zappa, Frank - Waka/jawaka

Special Price € 21,00 Normale prijs € 22,05
Op voorraad
SKU
5D9028
Kwaliteit
Nieuw
180GR.
Meer informatie
Artiest Zappa, Frank
Aantal units 1
Ean 0602448139726
Genre Pop, Rock
Kwaliteit hoes M
Kwaliteit vinyl M     Uitleg : Klik hier
Kwaliteit label M
Soort Nieuw
Kwaliteit score (1...10) 10
Kwaliteit van album Nieuw
Tracks Big Swifty
Your Mouth
It Just Might Be a One-shot Deal
Waka / Jawaka

Zappa, Frank - Waka/jawaka

Frank Zappa was een muzikaal genie dat bekend stond om zijn unieke en grensverleggende stijl. Hij werd geboren in 1940 in Baltimore, Maryland, en groeide op met een passie voor muziek. Zappa was niet alleen een getalenteerde gitarist, maar ook een briljante componist en producer.

Zijn muziek was een mengeling van rock, jazz, klassiek en avant-garde, met absurde en satirische teksten. Zappa was altijd op zoek naar nieuwe geluiden en experimenteerde met verschillende muziekstijlen en technieken. Hij was een voorvechter van artistieke vrijheid en sprak zich vaak uit tegen censuur en beperkingen in de muziekindustrie.

Zappa's carrière strekte zich uit over decennia, waarin hij talloze albums uitbracht en wereldwijd tournees maakte. Hij werkte samen met diverse muzikanten en vormde verschillende bands, waaronder The Mothers of Invention.

Helaas kwam het muzikale tijdperk van Frank Zappa tot een einde toen hij in 1993 overleed aan kanker. Zijn invloed op de muziekwereld is echter blijvend. Zijn unieke visie en buitengewone talent hebben hem een iconische status gegeven en zijn muzikale erfenis blijft mensen inspireren en uitdagen om buiten de gevestigde muzikale grenzen te treden.

Music Webshop, Klavergriend 83, 1356 KE Almere