Zappa, Frank - Chunga's Revenge

Special Price € 24,80 Normale prijs € 26,05
Op voorraad
SKU
W79765
Kwaliteit
Nieuw
Meer informatie
Artiest Zappa, Frank
Aantal units 1
Ean 0824302384411
Genre Pop, Rock
Kwaliteit hoes M
Kwaliteit vinyl M     Uitleg : Klik hier
Kwaliteit label M
Soort Nieuw
Kwaliteit score (1...10) 10
Kwaliteit van album Nieuw
Tracks Transylvania Boogie
Road Ladies
Twenty Small Cigars
The Nancy & Mary Music
Tell Me You Love Me
Would You Go All the Way?
Chunga's Revenge
The Clap
Rudy Wants to Buy Yez a Drink
Sharleena

Zappa, Frank - Chunga's Revenge

Frank Zappa was een muzikaal genie dat bekend stond om zijn unieke en grensverleggende stijl. Hij werd geboren in 1940 in Baltimore, Maryland, en groeide op met een passie voor muziek. Zappa was niet alleen een getalenteerde gitarist, maar ook een briljante componist en producer.

Zijn muziek was een mengeling van rock, jazz, klassiek en avant-garde, met absurde en satirische teksten. Zappa was altijd op zoek naar nieuwe geluiden en experimenteerde met verschillende muziekstijlen en technieken. Hij was een voorvechter van artistieke vrijheid en sprak zich vaak uit tegen censuur en beperkingen in de muziekindustrie.

Zappa's carrière strekte zich uit over decennia, waarin hij talloze albums uitbracht en wereldwijd tournees maakte. Hij werkte samen met diverse muzikanten en vormde verschillende bands, waaronder The Mothers of Invention.

Helaas kwam het muzikale tijdperk van Frank Zappa tot een einde toen hij in 1993 overleed aan kanker. Zijn invloed op de muziekwereld is echter blijvend. Zijn unieke visie en buitengewone talent hebben hem een iconische status gegeven en zijn muzikale erfenis blijft mensen inspireren en uitdagen om buiten de gevestigde muzikale grenzen te treden.

Music Webshop, Klavergriend 83, 1356 KE Almere