Young, Neil - Dorothy Chandler Pavilion 1971

Special Price € 24,05 Normale prijs € 25,25
Op voorraad
SKU
6C7594
Kwaliteit
Nieuw
.. PAVILION 1970 / OFFICIAL BOOTLEG SERIES
Meer informatie
Artiest Young, Neil
Aantal units 1
Ean 0093624885139
Genre Pop, Rock
Kwaliteit hoes M
Kwaliteit vinyl M     Uitleg : Klik hier
Kwaliteit label M
Soort Nieuw
Kwaliteit score (1...10) 10
Kwaliteit van album Nieuw
Tracks On the Way Home
Tell Me Why
Old Man
Journey Through the Past
Cowgirl in the Sand
Heart of Gold
A Man Needs a Maid
Sugar Mountain
Don't Let It Bring You Down
Love in Mind
The Needle and the Damage Done
Ohio
See the Sky About to Rain
I Am a Child
Dance Dance Dance

Young, Neil - Dorothy Chandler Pavilion 1971

Neil Young, geboren in 1945 in Canada, is een legendarische singer-songwriter en muzikant wiens carrière zich uitstrekt over meerdere decennia. Hij begon zijn muzikale reis als lid van de bands Buffalo Springfield en Crosby, Stills, Nash & Young, voordat hij een succesvolle solocarrière begon.

Young's muziek kenmerkt zich door zijn rauwe stem, melodieuze gitaarspel en poëtische teksten. Hij staat bekend om zijn veelzijdigheid en het verkennen van verschillende genres, waaronder folk, rock, country en grunge.

Met tijdloze hits zoals "Heart of Gold", "Old Man" en "Rockin' in the Free World" heeft Neil Young een onuitwisbare stempel gedrukt op de muziekwereld. Zijn nummers belichamen vaak sociale en politieke thema's en zijn doordrenkt van zijn diepgaande betrokkenheid bij de wereld om hem heen.

Naast zijn muzikale talent heeft Young zich ook ingezet voor milieukwesties en maatschappelijke vraagstukken. Hij heeft zijn stem gebruikt om bewustzijn te creëren en verandering te bevorderen.

Neil Young blijft een inspiratiebron voor vele muzikanten en zijn muziek blijft generaties boeien. Zijn ongepolijste authenticiteit en compromisloze artistieke visie maken hem een ware muzikale legende.

Music Webshop, Klavergriend 83, 1356 KE Almere