Young, Neil & Crazy Horse - Rust Never Sleeps

Speciale prijs € 29,80 Normale prijs € 31,30
Op voorraad
SKU
T30133
Kwaliteit
Nieuw
.. SLEEPS
Meer informatie
Artiest Young, Neil & Crazy Horse
Aantal units 1
Ean 0093624917571
Genre Pop, Rock
Kwaliteit vinyl M     Uitleg : Klik hier
Kwaliteit hoes M
Kwaliteit label M
soort Nieuw
Kwaliteit score (1...10) 10
Kwaliteit van album Nieuw
Tracks My My, Hey Hey (Out of the Blue)
Thrasher
Ride My Llama
Pocahontas
Sail Away
Powderfinger
Welfare Mothers
Sedan Delivery
Hey Hey, My My (Into the Black)

Young, Neil & Crazy Horse - Rust Never Sleeps

Neil Percival Young (geboren op 12 november 1945) is een Canadese singer-songwriter. Hij begon te spelen in een groep met Shadows-instrumentals in Canada in 1960, voordat hij in 1966 naar Californi verhuisde, waar hij medestichter was van de band Buffalo Springfield samen met Stephen Stills en Richie Furay, later lid van Crosby, Stills & Nash als vierde lid in 1969. Hij smeedde een succesvolle en geprezen solo-carrire, het uitbrengen van zijn eerste album in 1968; zijn carrire heeft sindsdien meer dan 40 jaar en 35 studioalbums omvat, met een voortdurende en compromisloze verkenning van muzikale stijlen. De Rock and Roll-website Hall of Fame omschrijft Young als 'een van de beste songwriters en performers van rock' n roll '. Hij is twee keer ingewijd in de Hall of Fame: eerst als soloartiest in 1995 en als tweede lid van Buffalo Springfield in 1997.
Young's werk wordt gekenmerkt door zijn kenmerkende gitaarwerk, diep persoonlijke teksten en kenmerkende alt of hoge tenor zangstem.
Hij neemt zijn persoonlijke garageband Crazy Horse (' second best backing-band in de wereld ') om ruwe en ongepolijste rots te maken. Hun gruizige stijl van rock heeft talloze artiesten en muziekstijlen benvloed.

Music Webshop, Klavergriend 83, 1356 KE Almere, info@vinyllp.nl