Winwood, Steve - Arc of a Diver

Special Price € 7,00 Normale prijs € 8,25
Niet op voorraad
SKU
MWS003773
Kwaliteit
Prachtig
Hoes heeft iets slijtage. Mooi vinyl. Onder speciale lamp zie je wel redelijk wat gebruikssporen en haarlijnen, maar dat is absoluut niet storend.
Meer informatie
Artiest Winwood, Steve
Aantal units 1
Genre Pop, Rock
Kwaliteit hoes EX
Kwaliteit vinyl VG+     Uitleg : Klik hier
Kwaliteit label EX
Soort Gebruikt
Kwaliteit score (1...10) 7.4
Kwaliteit van album Prachtig
Tracks While You See A Chance 5:11Arc Of A Diver 5:25Second-Hand Woman 3:41Slowdown Sundown 5:24Spanish Dancer 5:58Night Train 7:50Dust 6:20

Winwood, Steve - Arc of a Diver

Steve Winwood is een Britse singer-songwriter en multi-instrumentalist die bekend staat om zijn unieke stemgeluid en zijn veelzijdigheid als muzikant. Hij begon zijn carrière op jonge leeftijd als lid van bands als The Spencer Davis Group en Traffic.Winwood's kenmerkende stem en vaardigheid op instrumenten zoals keyboards, gitaar en orgel, hebben hem geholpen om een indrukwekkend solocarrière op te bouwen. Hij heeft hits voortgebracht zoals "Higher Love", "Valerie" en "While You See a Chance", waarin hij een combinatie van rock, pop en soul verkent.Zijn muziek is doordrenkt van vakmanschap en heeft een tijdloze kwaliteit die fans over de hele wereld aanspreekt. Winwood heeft meerdere Grammy Awards gewonnen en wordt erkend als een invloedrijke figuur in de rockmuziek.

Music Webshop, Klavergriend 83, 1356 KE Almere