Who - The Story Of The Who

Special Price € 19,20 Normale prijs € 22,60
Op voorraad
SKU
MWS900403
Kwaliteit
Lijkt wel nieuw
Onberispelijke vinyl. Beschadiging binnenkant hoes (vastgeplakt gezeten).
Meer informatie
Artiest Who
Aantal units 2
Genre Pop, Rock
Kwaliteit hoes EX
Kwaliteit vinyl NM     Uitleg : Klik hier
Kwaliteit label NM
Soort Gebruikt
Kwaliteit score (1...10) 8.7
Kwaliteit van album Lijkt wel nieuw
Tracks Luxury Liner 3:41
Poncho & Lefty 4:50
Making Believe 3:37
You're Supposed To Be Feeling Good 4:01
I'll Be Your San Antone Rose 3:43
(You Never Can Tell) C'est La Vie 3:27
When I Stop Dreaming 3:15
Hello Stranger 3:59
She 3:15
Tulsa Queen 4:47

Who - The Story Of The Who

The Who is een iconische Britse rockband die in 1964 werd opgericht en wordt beschouwd als een van de pioniers van de rockmuziek. De band bestond uit Roger Daltrey (zang), Pete Townshend (gitaar), John Entwistle (basgitaar) en Keith Moon (drums). Ze stonden bekend om hun energieke optredens, grensverleggende muziekstijl en rebellie.

Met nummers als "My Generation", "Baba O'Riley", "Won't Get Fooled Again" en "Pinball Wizard" hebben ze de muziekgeschiedenis gevormd en hun stempel gedrukt op generaties muziekliefhebbers. The Who combineerde rock, pop, punk en andere genres om een uniek geluid te creëren dat rauw, krachtig en melodieus was.

De band was ook bekend om hun album "Tommy" uit 1969, een baanbrekende rockopera die het verhaal vertelt van een doof, stom en blind jongetje. Het album wordt beschouwd als een van de beste conceptalbums aller tijden en liet zien dat The Who niet bang was om te experimenteren met complexe arrangementen en verhalende structuren.

Helaas werden ze geconfronteerd met tragedie met de vroegtijdige dood van Keith Moon in 1978 en John Entwistle in 2002. Ondanks deze verliezen en enkele wisselingen in de bezetting, blijft The Who optreden en nieuwe muziek uitbrengen, waarmee ze hun status als rocklegendes behouden.

Met hun energie, vernieuwende muziek en dynamische optredens heeft The Who een onuitwisbare invloed gehad op de rockmuziek en blijven ze een van de meest geliefde en invloedrijke bands aller tijden.

Music Webshop, Klavergriend 83, 1356 KE Almere