Who - Kids Are Alright - 1979 Film

Speciale prijs € 32,35 Normale prijs € 33,95
Op voorraad
SKU
Y74685
Kwaliteit
Nieuw
.. FILM / 180GR.
Meer informatie
Artiest Who
Aantal units 2
Ean 0602577687440
Genre Soundtrack
Kwaliteit vinyl M     Uitleg : Klik hier
Kwaliteit hoes M
Kwaliteit label M
soort Nieuw
Kwaliteit score (1...10) 10
Kwaliteit van album Nieuw
Tracks My Generation
I Can't Explain
Happy Jack
I Can See for Miles
Magic Bus
Long Live Rock
Anyway, Anyhow, Anywhere
Young Man Blues
My Wife
Baba O'riley
A Quick One, While He's Away
Tommy Can You Hear Me?
Sparks
Pinball Wizard
See Me, Feel Me
Medley: Join Together
Won't Get Fooled Again

Who - Kids Are Alright - 1979 Film

The Who is een Engelse rockband gevormd in Shepherd's Bush, West-Londen, Verenigd Koninkrijk, in 1964. Ze zijn uitgegroeid tot een van de grootste, meest invloedrijke en toegekende opnamegroepen ter wereld. Ze zijn ook beroemd om hun bekwaamheid omdat een live band wordt beschreven als ' mogelijk de beste live band ooit ' - vanwege hun energieke, strakke, luide optredens en het verslaan van instrumenten. Weinig bands in de geschiedenis van rock & roll waren doordrenkt met zoveel tegenstrijdigheden als de Who. Alle vier leden hadden enorm verschillende persoonlijkheden, zoals hun notoir intense live-optredens aantoonden. De groep was een wervelwind van activiteit, toen de wilde Keith Moon over zijn drumstel viel en Pete Townshend met zijn gitaar de lucht in sprong en zijn rechterhand in overdreven windmolens draaide. Zanger Roger Daltrey kwam over het podium met een doffe dreiging, terwijl bassist John Entwistle stil bleef staan en fungeerde als het oog van de orkaan.
De Who heeft ongeveer 100 miljoen platen verkocht en 27 top veertig singles in de Verenigde Staten in kaart gebracht Kingdom en de Verenigde Staten, evenals 17 top-tien albums, met 18 Gold-, 12 Platinum- en 5 Multi-Platinum-albumprijzen in de Verenigde Staten alleen al.
The Who werd in 1990 in de Rock and Roll Hall of Fame opgenomen , hun eerste jaar van geschiktheid; het display beschrijft ze als ' Prime contenders, in de hoofden van velen, voor de titel van World's Greatest Rock Band. ' TIME magazine schreef in 1979 dat ' Geen enkele andere groep ooit rock tot nu toe heeft geduwd, of zo veel gevraagd van it ' Rolling Stone Magazine schreef: ' Samen met The Beatles en The Rolling Stones, The Who completeert de heilige drie-eenheid van de Britse rock. ' Ze ontvingen een Lifetime Achievement Award van de British Phonographic Industry in 1988 en van de Grammy Foundation in 2001, voor creatieve bijdragen van uitzonderlijke artistieke betekenis aan het opnameveld. In 2008 werden de overlevende leden Townshend en Daltrey geerd op de 31e jaarlijkse Kennedy Center Honours.

Music Webshop, Klavergriend 83, 1356 KE Almere, info@vinyllp.nl