Verzamel - Woman in Love Volume 3

Special Price € 7,00 Normale prijs € 9,60
Op voorraad
Lijkt wel nieuw
Hoes heeft minimale gebruikssporen.Schitterend vinyl. Alleen onder een lamp zie je enkele haarlijntjes.
Meer informatie
Artiest Verzamel
Aantal units 2
Genre Pop, Rock
Kwaliteit hoes EX
Kwaliteit vinyl EX     Uitleg : Klik hier
Kwaliteit label EX
Soort Gebruikt
Kwaliteit score (1...10) 8
Kwaliteit van album Lijkt wel nieuw
Tracks A1 Ph.D.– I Won't Let You Down 4:02
A2 Leo Sayer– Have You Ever Been In Love 3:46
A3 Roberta Flack– Making Love 3:42
A4 Hi-Gloss– You'll Never Know 4:17
A5 Smokey Robinson– Being With You 4:01
A6 Margriet Eshuijs Band– Black Pearl 3:46
A7 Elaine Paige– If You Don't Want My Love 3:50
B1 Charlene– I've Never Been To Me 3:52
B2 The O'Jays– Forever Mine 6:07
B3 Bill Withers– Ain't No Sunshine 2:04
B4 Anita Meyer– They Don't Play Our Love Song Anymore 3:42
B5 Ray Parker Jr., Raydio– A Woman Needs Love (Just Like You Do) 3:59
B6 Hot Chocolate– Brother Louis 4:56
B7 Imagination– Just An Illusion 3:54
C1 Kokomo– A Little Bit Further Away 3:59
C2 The Night People– Again 3:45
C3 Gigi Garner– Love Hurts 3:43
C4 The Manhattan Transfer– Chanson D'Amour 2:53
C5 Adrian Gurvitz– Classic 3:36
C6 The Brothers Johnson*– Strawberry Letter 23 4:44
C7 The Commodores*– Easy 4:04
D1 Hall & Oates*– I Can't Go For That (No Can Do) 3:42
D2 Foreigner– Waiting For A Girl Like You 4:32
D3 Midge Ure– No Regrets 4:02
D4 Jermaine Jackson– Daddy's Home 3:00
D5 Jon Mark, Mark-Almond– Just A Friend 4:13
D6 Shirley Bassey– New York State Of Mind 3:56
D7 Marcia Hines– Many Rivers To Cross 4:11
Music Webshop, Klavergriend 83, 1356 KE Almere