Verzamel - Woman in Love

Speciale prijs € 10,00 Normale prijs € 12,00
Op voorraad
Lijkt wel nieuw
Hoes heeft minimale gebruikssporen.Schitterend vinyl met minimale gebruikssporen.
Meer informatie
Artiest Verzamel
Aantal units 2
Genre Pop, Rock
Kwaliteit vinyl EX     Uitleg : Klik hier
Kwaliteit hoes EX
Kwaliteit label EX
soort Gebruikt
Kwaliteit score (1...10) 8
Kwaliteit van album Lijkt wel nieuw
Tracks A1 Sam Brown– Stop!
A2 Black (2)– The Sweetest Smile
A3 Gerry Rafferty– A Night Like This
A4 Tiffany– Could've Been
A5 Tyka Nelson– Marc Anthony's Tune
A6 Jonathan Butler– Love Songs, Candlelight And You
A7 Sade– Love Is Stronger Than Pride
B1 Bill Medley– He Ain't Heavy, He's My Brother
B2 The Adventures– Broken Land
B3 Ruby Turner– The Tracks Of My Tears
B4 Matt Bianco– Hanging On
B5 G'Race– Never Felt This Way Before
B6 Viktor Lazlo– Take Me
B7 ABC– Bad Blood
B8 Eric Clapton– Wonderful Tonight
C1 George Michael– Different Corner
C2 Chris De Burgh– The Lady In Red
C3 Fleetwood Mac– Mystified
C4 Was (Not Was)– Love Can Be Bad Luck
C5 Sabine Sabine– Cat Walk
C6 Louis Armstrong– What A Wonderful World
C7 Johnny Kemp– Feeling Without Touching You
D1 Glenn Medeiros– Long And Lasting Love (Once In A Lifetime)
D2 Billy Ocean– The Colour Of Love
D3 Narada*– How Can I Make You Stay
D4 The Pasadenas– I Really Miss You
D5 Vanessa Williams– Dreamin'
D6 Terence Trent D'Arby– Who's Loving You
D7 Simply Red– Ev'ry Time We Say Goodbye
D8 Level 42– It's Over
Music Webshop, Klavergriend 83, 1356 KE Almere,