Verzamel - Welcome The Rock People

Aanbiedingsprijs € 16,15 Normale prijs € 18,75
Op voorraad
Lijkt wel nieuw
Prachtige Trifold hoes. Iets slijtage aan de randen/hoeken en een overblijfsel van een plakker. Misschien EX-. Schitterend vinyl. Alleen onder een lamp zie je enkele haarlijntjes.
Herkomst : NL
Label : Cbs S 66 308
Meer informatie
Artiest Verzamel
Aantal units 3
Genre Pop, Rock
Kwaliteit vinyl EX     Uitleg : Klik hier
Kwaliteit hoes EX
Kwaliteit label EX
Kwaliteit score (1...10) 8.0
Kwaliteit van album Lijkt wel nieuw
Tracks A1 –Johnny Winter And Jumpin' Jack Flash 4:26
A2 –Sweathog Hallelujah 2:58
A3 –Niemen* Strange Is This World 2:55
A4 –Blue Öyster Cult I'm On The Lamb But I Ain't No Sheep 3:05
A5 –Titanic (3) Hanging Over 3:18
A6 –Jeff Beck Group Situation 2:47
A7 –Reo Speedwagon 157 Riverside Avenue 3:20
B1 –Bob Dylan The Grand Coulee Dam 3:00
B2 –Barry Mann Too Many Mondays 3:55
B3 –Fishbaugh, Fishbaugh & Zorn Hint Of A Freeze 2:57
B4 –Colin Blunstone She Loves The Way They Love Her 2:49
B5 –Argent Closer To Heaven 3:30
B6 –Cane & Able* Girl You Move Me 3:00
C1 –Blood, Sweat & Tears* Go Down Gamblin' 4:14
C2 –Dreams (4) Calico Baby 3:19
C3 –Chase (5) So Many People 2:42
C4 –Emergency (6) Happiness 4:29
C5 –Boz Scaggs & Band Monkey Time 3:00
C6 –David Clayton-Thomas Magnificent Sanctuary Band 3:30
C7 –Edgar Winter's White Trash Cool Fool 3:02
D1 –Poco (3) Hoe Down 2:05
D2 –New Riders Of The Purple Sage Hello Mary Lou 2:58
D3 –The Byrds Bugler 3:07
D4 –Kenny Loggins With Jim Messina* To Make A Woman Feel Wanted 2:45
D5 –Kris Kristofferson Little Girl Lost 3:08
D6 –Taj Mahal Stealin' 7:00
E1 –The Mahavishnu Orchestra* With John McLaughlin Dawn 5:15
E2 –Fields (3) While The Sun Still Shines 2:04
E3 –Santana Para Los Rumberos 2:44
E4 –Spirit (8) Chelsea Girls 3:27
E5 –It's A Beautiful Day No Word For Glad 3:05
E6 –Compost (2) Country Song 2:31
E7 –Home (2) Tramp 3:30
F1 –Mylon Holy Smoke Doo Dah Band 4:07
F2 –Redbone The Sun Never Shines On The Lonely 2:32
F3 –Grin White Lies 3:26
F4 –Doctor Hook And The Medicine Show* I Call That True Love 2:59
F5 –Genya Ravan What Kind Of Man Are You 3:26
F6 –The Chambers Brothers Celebrations Of Life 3:25
F7 –Grootna I'm Funky 5:29
Vinyl LP
Klavergriend 83 1356 KE Almere Flevoland