Verzamel - The Best of Country and Western. 32 Original Hits.

Aanbiedingsprijs € 7,00 Normale prijs € 9,65
Op voorraad
Hoes heeft gebruikssporen en slijtage, maar ziet er nog zeer goed uit. Wel irritante plakker(s) op hoes. Wat ringwear. Vinyl wat haarlijntjes, maar niet noemenswaardig.
Meer informatie
Artiest Verzamel
Aantal units 2
Genre Country, Folk
Kwaliteit vinyl EX     Uitleg : Klik hier
Kwaliteit hoes VG+
Kwaliteit label EX
Kwaliteit score (1...10) 7.7
Kwaliteit van album Prachtig
Tracks A1 - Folsom Prison Blues
A2 - Heartaches By The Number
A3 - I'm A Free Man Now
A4 - Oh Lonesome Me
A5 - Get Ryhthm
A6 - With Pen In Hand
A7 - Window Up Above
A8 - Born To Ramble
B1 - Give My Love To Rose
B2 - Bummin' Around
B3 - Cry, Cry, Cry
B4 - My Heart Cries For You
B5 - Stop The World And Let Me Off
B6 - Fancy Pants
B7 - There You Go
B8 - In Care Of The Blues
C1 - Heard That Lonesome Whistle
C2 - Dang Me
C3 - Release Me
C4 - Distant Drums
C5 - Little Green Apples
C6 - Foggy Mountain Breakdown
C7 - Do-Wack-A-Do
C8 - Don't Let The Stars Get In Your Eyes
D1 - Domino
D2 - Blue Suede Shoes
D3 - Movin' On Down The Line
D4 - Thanks A Lot
D5 - Doin' My Time
D6 - Seven Lonely Days
D7 - Down The Street To 301
D8 - Walk Right In
Vinyl LP
Klavergriend 83 1356 KE Almere Flevoland