Verzamel - Rock Ballads Collected (gekleurd/coloured Vinyl)

Speciale prijs € 29,80 Normale prijs € 31,30
Op voorraad
Meer informatie
Artiest Verzamel
Aantal units 2
Ean 0600753950746
Genre Pop, Rock
Kwaliteit vinyl M     Uitleg : Klik hier
Kwaliteit hoes M
Kwaliteit label M
soort Nieuw
Kwaliteit score (1...10) 10
Kwaliteit van album Nieuw
Tracks Def Leppard - Love Bites
Queensryche - Silent Lucidity
Kiss - Beth
Alice Cooper - Only Women Bleed
Poison - Something to Believe in
Rush - Closer to the Heart
Aerosmith - I Don't Want to Miss a Thing
Journey - Open Arms
Status Quo - Rock 'n' Roll
Foreigner - Waiting for a Girl Like You
Gary Moore - Empty Rooms
Ugly Kid Joe - Cats in the Cradle
Bon Jovi - Never Say Goodbye
Vandenberg - Burning Heart
Bryan Adams - the Best Was Yet to Come
Marillion - Lavender
Reo Speedwagon - Can't Fight This Feeling
Extreme - More Than Words
The Cult - Edie (Ciao Baby)
Styx - Babe
Nazareth - Love Hurts
Pearl Jam - Just Breathe
Tesla - Signs
Zz Top - Rough Boy
Music Webshop, Klavergriend 83, 1356 KE Almere,