Verzamel - Muziek Express, 25 Jaar Hits

Special Price € 5,00 Normale prijs € 6,50
Op voorraad
Lijkt wel nieuw
Hoes heeft iets slijtage. Schitterend vinyl met minimale gebruikssporen.
Meer informatie
Artiest Verzamel
Aantal units 1
Genre Pop, Rock
Kwaliteit hoes EX
Kwaliteit vinyl EX     Uitleg : Klik hier
Kwaliteit label EX
Soort Gebruikt
Kwaliteit score (1...10) 8
Kwaliteit van album Lijkt wel nieuw
Tracks A1 Fleetwood Mac– Sara
A2 Blood, Sweat And Tears– Spinning Wheel
A3 Paper Lace– The Night Chicago Died
A4 The Mama's & The Papa's*– Dedicated To The One I Love
A5 Drifters*– Saturday Night At The Movies
A6 Joe Bourne– I Think It Must Be Love
A7 Donovan– Universal Soldier
A8 The Beach Boys– Surfin' Safari
A9 Melanie (2)– Lay Down (Candles In The Rain)
B1 Eddy Grant– Do You Feel My Love
B2 M (2)– Pop Muzik
B3 Everly Brothers– Bye Bye Love
B4 Gerry & The Pacemakers– Ferry 'Cross The Mersey
B5 Elton John– Madman Across The Water
B6 The Byrds– Mr. Tambourine Man
B7 Rupert Holmes– Escape (The Pina Colada Song)
B8 Buddy Holly– That'll Be The Day
B9 Status Quo– Pictures Of Matchstick Men
Music Webshop, Klavergriend 83, 1356 KE Almere