Verzamel - All This and World War 1

Aanbiedingsprijs € 10,00 Normale prijs € 13,50
Op voorraad
Prachtige klaphoes. Iets slijtage aan de randen/hoeken en wat ringwear.Schitterend vinyl. Alleen onder een lamp zie je enkele haarlijntjes.
Herkomst : DE
Label : Warner bros WB 66 049
Meer informatie
Artiest Verzamel
Aantal units 2
Genre Pop, Rock
Kwaliteit vinyl EX     Uitleg : Klik hier
Kwaliteit hoes VG+
Kwaliteit label EX
Kwaliteit score (1...10) 7.7
Kwaliteit van album Prachtig
Tracks A1 –Ambrosia (2) Magical Mystery Tour
A2 –Elton John Lucy In The Sky With Diamonds
A3 –Bee Gees Golden Slumbers/Carry That Weight
A4 –Leo Sayer I Am The Walrus
A5 –Bryan Ferry She's Leaving Home
A6 –Roy Wood Lovely Rita
A7 –Keith Moon When I'm Sixty-Four
B1 –Rod Stewart Get Back
B2 –Leo Sayer Let It Be
B3 –David Essex Yesterday
B4 –Jeff Lynne With A Little Help From My Friends / Nowhere Man
B5 –Lynsey De Paul Because
B6 –Bee Gees She Came In Through The Bathroom Window
B7 –Richard Cocciante* Michelle
C1 –The Four Seasons We Can Work It Out
C2 –Helen Reddy The Fool On The Hill
C3 –Frankie Laine Maxwell's Silver Hammer
C4 –Brothers Johnson Hey Jude
C5 –Roy Wood Polythene Pam
C6 –Bee Gees Sun King
C7 –Status Quo Getting Better
D1 –Leo Sayer The Long And Winding Road
D2 –Henry Gross Help
D3 –Peter Gabriel Strawberry Fields Forever
D4 –Frankie Valli A Day In The Life
D5 –Tina Turner Come Together
D6 –Wil Malone & Lou Reizner You Never Give Me Your Money
D7 –The London Symphony Orchestra The End
Vinyl LP
Klavergriend 83 1356 KE Almere Flevoland