Verzamel - 40 Rock and Roll Million Sellers

Aanbiedingsprijs € 7,00 Normale prijs € 7,95
Op voorraad
Lijkt wel nieuw
Prachtige klaphoes. Iets slijtage aan de randen/hoeken. Prachtig vinyl. Lijkt wel nieuw. Een enkel haarlijntje.
Herkomst : NL
Label :
Meer informatie
Artiest Verzamel
Aantal units 2
Genre Pop, Rock
Kwaliteit vinyl NM
Kwaliteit hoes EX
Kwaliteit label NM
Kwaliteit score (1...10) 8.7
Kwaliteit van album Lijkt wel nieuw
Tracks A1 –Gene Vincent & The Blue Caps* Be-Bop-A-Lula 2:34
A2 –Wanda Jackson Let's Have A Party 2:07
A3 –The Johnny Otis Show Telephone Baby
Vocals – Marci Lee
A4 –Louis Prima Buona Sera 2:56
A5 –Tommy Sands Teenage Crush 2:21
A6 –Esquerita Hole In My Heart 1:50
A7 –The Johnny Otis Show Ma (He's Makin' Eyes At Me)
Vocals – Marie Adams
A8 –Wanda Jackson Mean, Mean Man 2:10
A9 –Louis Prima Oh Marie 2:24
A10 –Gene Vincent Maybelline 2:22
B1 –Billy Haley & His Comets* (We're Gonna) Rock Around The Clock 2:08
B2 –Brenda Lee Sweet Nothin's 2:20
B3 –Buddy Holly Peggy Sue 2:28
B4 –The Surfari's* Wipe Out 2:37
B5 –The Kalin Twins* When 2:23
B6 –Billy Haley & His Comets* See You Later Alligator 2:45
B7 –Buddy Holly That'll Be The Day 2:15
B8 –Owen Bradley Ramrod 1:43
B9 –Brenda Lee I'm Sorry 2:40
B10 –Johnny Cymbal Mr. Bassman 2:33
C1 –Johnny Burnette You're Sixteen 1:56
C2 –Eddie Cochran Summertime Blues 1:59
C3 –The Clovers Love Potion No. 9 1:54
C4 –Johnny & The Hurricanes* Red River Rock 2:10
C5 –Jerry Lee Lewis Great Balls Of Fire 1:53
C6 –Fats Domino Blueberry Hill 2:19
C7 –The Ventures Walk Don't Run 2:25
C8 –Sandy Nelson Let There Be Drums 2:29
C9 –Del Shannon Runaway 4:09
C10 –Fats Domino My Girl Josephine 1:59
D1 –Cliff Richard & The Shadows Move It 2:15
D2 –The Shadows Guitar Tango 2:56
D3 –Johnny Kid & The Pirates* Shakin' All Over 2:19
D4 –Mike Berry Tribute To Buddy Holly 2:55
D5 –Johnny Leyton* Johnny Remember Me 2:39
D6 –Ricky Valance Tell Laura I Love Her 3:10
D7 –Swingin' Blue Jeans* Good Golly Miss Molly 2:02
D8 –Cliff Richard & The Shadows Ready Teddy 1:56
D9 –The Shadows Apache 2:51
D10 –Gerry & The Pacemakers Whole Lotta Shakin' Goin' On 3:03
Vinyl LP
Klavergriend 83 1356 KE Almere Flevoland