Verzamel - 28 Everlasting Love Songs

Aanbiedingsprijs € 7,00 Normale prijs € 8,15
Niet op voorraad
Lijkt wel nieuw
Gewoon een schitterend exemplaar
Herkomst : NL
Meer informatie
Artiest Verzamel
Aantal units 2
Genre Pop, Rock
Kwaliteit vinyl EX     Uitleg : Klik hier
Kwaliteit hoes EX
Kwaliteit label EX
Kwaliteit score (1...10) 8.0
Kwaliteit van album Lijkt wel nieuw
Tracks A1 –Dolly Parton I Will Always Love You 3:02
A2 –Mai Tai Am I Losing You Forever 4:34
A3 –Christopher Cross Sailing 4:14
A4 –Kenny Rogers Lady 3:50
A5 –Dionne Warwick All The Love In The World 3:25
A6 –Rose Royce Wishin On A Star 3:57
A7 –Phil Collins Against All Odds (Take A Look At Me Now) 3:24
B1 –Charlene I've Never Been To Me 3:54
B2 –Patti Austin / James Ingram Baby Come To Me 3:47
B3 –Tina Turner Help 3:43
B4 –Anita Meyer They Don't Play Our Love Song Anymore 3:40
B5 –DeBarge All This Love 4:06
B6 –Jermaine Jackson All Because Of You 4:42
B7 –Dolly Dots Give The Girl A Break 3:19
C1 –Leo Sayer Orchard Road 4:30
C2 –Ruddy Thomas / Barry Biggs Reflections Of My Life 3:35
C3 –Dr. Hook Sharing The Night Together 2:53
C4 –Masquerade (5) Guardian Angel 4:26
C5 –Temptations* My Love Is True (Truly For You) 4:23
C6 –Kenny Rogers / Kim Carnes / James Ingram What About Me? 4:20
C7 –Chris Rea I Can Hear Your Heartbeat 3:28
D1 –Kenny Rogers / Kim Carnes Don't Fall In Love With A Dreamer 3:39
D2 –Sheila Walsh / Cliff Richard Drifting 3:54
D3 –Elvis Costello Good Year For The Roses 3:05
D4 –Sister Sledge Lost In Music 3:55
D5 –Hot Chocolate Put Your Love In Me 5:49
D6 –Peabo Bryson / Roberta Flack You're Looking Like Love To Me 3:59
D7 –Elbow Bones & The Racketeers* A Night In New York 3:44
Vinyl LP
Klavergriend 83 1356 KE Almere Flevoland