Verzamel - 25 Jahre Internationale Popmusik 1976

Aanbiedingsprijs € 7,00 Normale prijs € 9,95
Op voorraad
Geseald. Maar het lijkt of ik ringwear zie. Weet dus niet zeker of dit album nieuw is. Daardoor lage prijs.
Herkomst : NL
Meer informatie
Artiest Verzamel
Aantal units 2
Genre Pop, Rock
Kwaliteit vinyl M
Kwaliteit hoes M
Kwaliteit label M
Kwaliteit score (1...10) 10.0
Kwaliteit van album Nieuw
Tracks A1 –Neil Diamond Beautiful Noise 3:27
A2 –Tina Charles I Love To Love 3:04
A3 –Lou Rawls You'll Never Find Another Love 4:28
A4 –Sutherland Brothers And Quiver The Arms Of Mary 2:35
A5 –Wild Cherry Play That Funky Music 5:00
B1 –The Manhattans* Kiss And Say Goodbye 4:28
B2 –Bobby Rydell Sway 5:10
B3 –Earth, Wind & Fire Sing A Song 3:25
B4 –Full House (7) Standing On The Inside 3:30
B5 –Billy Joel James 3:53
C1 –Chicago (2) If You Leave Me Now 3:53
C2 –Sailor A Glass Of Champagne 2:41
C3 –MFSB The Zip 3:51
C4 –Sherbet Howzat 3:43
C5 –Engelbert Humperdinck There Goes My Everything 2:42
D1 –Julio Iglesias Quiero 2:48
D2 –People's Choice Party Is A Groovy Thing 2:56
D3 –Gérard Lenorman La Ballade Des Gens Heureux 3:16
D4 –Tammy Wynette I Don't Wanna Play House 2:31
D5 –Blue Öyster Cult (Don't Fear) The Reaper 5:05
Vinyl LP
Klavergriend 83 1356 KE Almere Flevoland