Verzamel - 20 Fantastic Hits by the Original Artists Volume One

Aanbiedingsprijs € 5,00 Normale prijs € 6,51
Op voorraad
Lijkt wel nieuw
Zeer goed exemplaar
Meer informatie
Artiest Verzamel
Aantal units 1
Genre Pop, Rock
Kwaliteit vinyl EX
Kwaliteit hoes EX
Kwaliteit label EX
Kwaliteit score (1...10) 8.0
Kwaliteit van album Lijkt wel nieuw
Tracks Slade Gudbuy T' Jane
The Sweet Blockbuster
Harley Quinne New Orleans
David Bowie Jean Genie
Curtis Mayfield Superfly
Millie Jackson My Man, A Sweet Man
The Pearls You Came, You Saw, You Conquered
Miki Antony If It Wasn't For The Reason That I Love You
The New Seekers Featuring Marty* Come Softly To Me
Isaac Hayes Theme From "Shaft"
Jimmy Helms Gonna Make You An Offer You Can't Refuse
Gary Glitter I Didn't Know I Loved You (Till I Saw Rock And Roll)
Python Lee Jackson In A Broken Dream
The Delfonics Ready Or Not Here I Come (Can't Hide From Love)
Mott The Hoople All The Young Dudes
Neil Sedaka That's When The Music Takes Me
Focus Hocus Pocus
Jimmy Osmond* Long Haired Lover From Liverpool
Holly Sherwood Day By Day
Cockerel Chorus Nice One Cyril
Vinyl LP
Klavergriend 83 1356 KE Almere Flevoland