U2 - Joshua Tree

Speciale prijs € 10,00 Normale prijs € 12,80
Op voorraad
SKU
MWS005530
Kwaliteit
Voldoende tot goed
Hoes heeft gebruikssporen en slijtage, maar ziet er nog zeer goed uit. Wel irritante plakker(s) op hoes. @ grote haarlijnen op vinyl, maar dat hoor je amper bij het afspelen.
Meer informatie
Artiest U2
Aantal units 1
Ean 4007192082193
Genre Pop, Rock
Kwaliteit vinyl VG     Uitleg : Klik hier
Kwaliteit hoes VG+
Kwaliteit label EX
soort Gebruikt
Kwaliteit score (1...10) 6.5
Kwaliteit van album Voldoende tot goed
Tracks

A1 Where The Streets Have No Name 5:35
A2 I Still Haven't Found What I'm Looking For 4:38
A3 With Or Without You 4:57
A4 Bullet The Blue Sky 4:32
A5 Running To Stand Still 4:20
B1 Red Hill Mining Town
Arranged By [Brass], Conductor [Brass] – Paul Barrett
Featuring – The Arklow Silver Band 4:51
B2 In God's Country 3:57
B3 Trip Through Your Wires 3:32
B4 One Tree Hill
Recorded By [Radd Strings] – Bob Doidge
Strings [Radd Strings] – The Armin Family 5:24
B5 Exit 4:14
B6 Mothers Of The Disappeared 5:14

U2 - Joshua Tree

Door een combinatie van ijverige gerechtigheid en post-punk-experimentalisme, werd U2 een van de meest populaire rock & roll bands uit de jaren '80. Het waren rock & roll-kruisvaarders tijdens een tijdperk van gesynthetiseerde pop en heavy metal, evengoed gekend voor hun overweldigende geluid als voor hun grootse uitspraken over politiek en religie. The Edge heeft de groep voorzien van een kenmerkend geluid door met zijn zwaar bewerkte echode gitaren overweldigende sonische landschappen te creëren. Hoewel de stijl van The Edge niet conventioneel was, speelden de nummers van Larry Mullen, Jr. en Adam Clayton de nummers als hard rock, waardoor de band een krachtig, krachtig randje kreeg dat was ontworpen voor arena's. En hun hoofdzanger, Bono, was een frontman met een handigheid in grootse gebaren die beter speelden in stadions dan in kleine clubs. Het is geen toeval dat beelden van Bono-paraderen met een witte vlag met '' Sunday Bloody Sunday '' op de achtergrond het bepalende moment van U2's vroege carrière werd - er was zelden een band die zo diep geloofde in het potentieel van rock voor revolutie als U2 , en er was zelden een band waarvan het de leden niet uitmaakte of ze er dwaas uitzagen.
U2 heeft 12 studioalbums uitgebracht en behoort tot de beste muziekartiesten aller tijden, die meer dan 150 miljoen hebben verkocht records wereldwijd. Ze hebben 22 Grammy Awards gewonnen, meer dan welke andere band dan ook, en in 2005 werden ze opgenomen in de Rock and Roll Hall of Fame in hun eerste jaar dat ze in aanmerking kwamen. Rolling Stone is gerangschikt als U2 op nummer 22 in de lijst van de '' 100 Greatest Artists of All Time '' en heeft hen de '' Biggest Band in the World '' genoemd.

Music Webshop, Klavergriend 83, 1356 KE Almere, info@vinyllp.nl