Toto - Toto Iv

Special Price € 21,20 Normale prijs € 22,25
Op voorraad
SKU
Z88567
Kwaliteit
Nieuw

Bij nieuwe albums kunnen wij helaas niet granderen, dat de foto van de hoes precies overeenkomt met de werkelijke hoes.

Meer informatie
Artiest Toto
Aantal units 1
Ean 0190758011219
Genre Pop, Rock
Kwaliteit hoes M     Uitleg : Klik hier
Kwaliteit vinyl M
Kwaliteit label M
Soort Nieuw
Kwaliteit score (1...10) 10
Kwaliteit van album Nieuw
Tracks Rosanna (5:32)
Make Believe (3:43)
I Won't Hold You Back (4:56)
Good For You (3:18)
It's A Feeling (3:06)
Afraid Of Love (3:52)
Lovers In The Night (4:27)
We Made It (3:56)
Waiting For Your Love (4:13)
Africa (4:55)

Toto - Toto Iv

Toto is een Amerikaanse rockband die werd opgericht in 1976. De band bestaat uit getalenteerde muzikanten, waaronder Steve Lukather, David Paich, Steve Porcaro en Joseph Williams. Ze staan bekend om hun uitgebreide discografie en hun kenmerkende mix van rock, pop, jazz en progressieve invloeden.
Toto brak door met hun debuutalbum uit 1978, waarop hits stonden als "Hold the Line" en "Georgy Porgy". In de jaren 80 volgde een reeks succesvolle albums, waaronder "Toto IV" uit 1982, met de hits "Africa" en "Rosanna". Ze werden geprezen om hun technische vaardigheid en gelaagde arrangementen.

De bandleden van Toto hebben samengewerkt met vele andere bekende artiesten en hebben een sterke reputatie opgebouwd als sessiemuzikanten. Ze hebben bijgedragen aan talloze opnames en liveoptredens van andere artiesten, waardoor ze een grote invloed hebben gehad op de muziekwereld.

Hoewel Toto in de loop der jaren verschillende wijzigingen in de line-up heeft ondergaan, blijven ze actief optreden en nieuwe muziek uitbrengen. Hun concerten worden gekenmerkt door hun technische bekwaamheid en hun vermogen om het publiek te vermaken.

Toto heeft een loyale fanbase en hun muziek blijft populair bij zowel oude als nieuwe generaties. Hun vermogen om verschillende muziekstijlen te combineren en hun tijdloze hits hebben hen een prominente plaats gegeven in de rockgeschiedenis. De groep werd geëerd met verschillende Grammy Awards en werd in 2009 ingewijd in de Musicians Hall of Fame and Museum.

Music Webshop, Klavergriend 83, 1356 KE Almere