Stewart, Rod - Greatest Hits

Special Price € 14,70 Normale prijs € 17,30
Niet op voorraad
SKU
MWS1000385
Kwaliteit
Uitmuntend
Hoes ziet erg schitterend uit.Vinyl is schitterend.
Meer informatie
Artiest Stewart, Rod
Aantal units 1
Genre Pop, Rock
Kwaliteit hoes NM
Kwaliteit vinyl NM     Uitleg : Klik hier
Kwaliteit label NM
Soort Gebruikt
Kwaliteit score (1...10) 9
Kwaliteit van album Uitmuntend
Tracks Hot Legs (4:14)
Maggie May (4:56)
Da Ya Think I'm Sexy? (5:27)
You're in My Heart (The Final Acclaim) (4:28)
Sailing (4:21)
I Don't Want to Talk About It (4:21)
Tonight's the Night (Gonna Be Alright) (3:34)
The Killing of Georgie (Part I and II) (6:27)
The First Cut Is the Deepest (3:52)
I Was Only Joking (6:04)

Stewart, Rod - Greatest Hits

In de loop van zijn carrière heeft Roderick David ' Rod ' Stewart (geboren op 10 januari 1945) het allemaal gehad. Hij wordt geprezen als de beste zanger van zijn generatie, hij heeft verschillende liedjes geschreven die in moderne normen zijn veranderd, hij zong met de Faces, die de Rolling Stones in hun bloei weergalmden, hij had enorm commercieel succes. Stewart zag ook zijn kritisch respect wegglippen tijdens de jaren 80, toen hij lichtgewicht pop opnam en hoewel hij enkele vreselijke albums opnam - en hij zou dat vrijelijk toegeven - zal Stewart altijd herinnerd worden als een van de beste interpretatieve zangers van rock & roll evenals een ervaren, innovatieve songwriter, die een rauwe combinatie van folk, rock, blues en country creëerde die klonk als geen ander folkrock of country-rock materiaal. In plaats van het volk in de rots te vinden, ontdekte hij hoe folk als een gek op zichzelf schudde. Nadat Stewart succesvol was geworden, begon hij de rootsier elementen van zijn muziek te verliezen, maar toch bleef hij een uitstekende zanger, zelfs toen hij zijn eigen artistieke pad verliet in het voordeel van het volgen van poptrends.
Het verkoopaantal van de albums en singles van Stewart wordt door verschillende bronnen geschat op 100 miljoen tot 200 miljoen exemplaren.
In 2008 noemde Billboard magazine hem de 17e meest succesvolle artiest in de ' The Billboard Hot 100 Beste artiesten aller tijden '. Een Grammy en Brit Award-ontvanger, hij werd gestemd op nummer 33 in Q Magazine's lijst van de top 100 van beste zangers aller tijden, en nummer 59 op Rolling Stone 100 beste zangers aller tijden. Als soloartiest werd Stewart opgenomen in de Amerikaanse Rock and Roll-eregalerij in 1994, de UK Music Hall of Fame in 2006 en werd een tweede keer ingewijd in de Rock and Roll-eregalerij van de VS, als lid van The Faces , in 2012.

Music Webshop, Klavergriend 83, 1356 KE Almere