Simon & Garfunkel - Sounds of Silence

Speciale prijs € 7,00 Normale prijs € 9,50
Op voorraad
SKU
MWS005642
Kwaliteit
Voldoende tot goed
Solide hoes, maar wel veel gebruikssporen. Vinyl heeft een duidelijk een verleden, dat zie je wel. Speelt echter nog goed.
Meer informatie
Artiest Simon & Garfunkel
Aantal units 1
Genre Pop, Rock
Kwaliteit vinyl VG     Uitleg : Klik hier
Kwaliteit hoes VG
Kwaliteit label EX
soort Gebruikt
Kwaliteit score (1...10) 6.2
Kwaliteit van album Voldoende tot goed
Tracks The Sound of Silence (3:09)
Leaves That Are Green (2:25)
Blessed (3:18)
Kathy's Song (3:21)
Somewhere They Can't Find Me (2:38)
Anji (2:18)
Richard Cory (2:59)
A Most Peculiar Man (2:34)
April Come She Will (1:53)
We've Got a Groovy Thing Goin' (2:01)
I Am a Rock (2:59)

Simon & Garfunkel - Simon & Garfunkel - Sounds of Silence

Het meest succesvolle folk-rock duo van de jaren zestig, Paul Simon en Art Garfunkel, maakten een serie gedenkwaardige hitalbums en singles met hun choirboy-harmonieën, akoestische en elektrische gitaren en Simon's scherpe, fijn bewerkte songwriting. Het paar bewoonde altijd het meer gepolijste einde van het folk-rock spectrum en werd soms bekritiseerd voor een zekere collegiale steriliteit. Velen voelen ook dat Simon, als zanger en songwriter, pas echt tot bloei kwam toen hij in de jaren zeventig zijn eigen enorm succesvolle solo-carrière begon. Maar het beste van S & G's werk kan staan ??onder het beste materiaal van Simon, en het duo ging muzikaal vooruit in de loop van hun vijf albums, van basale folk-rockproducties naar Latijnse ritmes en door evangelie beïnvloede arrangementen die het eclecticisme van Simon op zijn soloalbums voorafschaduwden .
Ze hebben verschillende Grammy Awards ontvangen en zijn in 1990 ingewijd in de Rock and Roll Hall of Fame en de Long Island Music Hall of Fame in 2007. In 2004 waren ze gerangschikt op nummer 40 op de lijst van Rolling Stone van de 100 grootste artiesten aller tijden.

Music Webshop, Klavergriend 83, 1356 KE Almere, info@vinyllp.nl