Seekers - The Hits of the Seekers

Speciale prijs € 10,00 Normale prijs € 13,80
Op voorraad
Hoes heeft gebruikssporen en slijtage, maar ziet er nog zeer goed uit. Schitterend vinyl met minimale gebruikssporen.
Meer informatie
Artiest Seekers
Aantal units 1
Genre Country, Folk
Kwaliteit vinyl EX     Uitleg : Klik hier
Kwaliteit hoes VG+
Kwaliteit label EX
Kwaliteit score (1...10) 7.7
Kwaliteit van album Prachtig
Tracks A1 Island Of Dreams 2:20
A2 All Over The World
A3 Turn, Turn, Turn 3:12
A4 This Land Is Your Land 2:43
A5 Come The Day
A6 California Dreamin' 2:22
A7 The Times They Are A Changing 2:36
A8 Colours Of My Life 2:37
A9 Someday, One Day 2:35
A10 A World Of Your Own 2:46
B1 I'll Never Find Another You 2:48
B2 Don't Think Twice, It's Alright 3:03
B3 Love Is Kind, Love Is Wine 2:30
B4 Allentown Jail 2:39
B5 The Music Of The World A-Turnin' 2:31
B6 Just A Closer Walk With Thee 3:21
B7 Walk With Me 3:02
B8 Georgy Girl 2:19
B9 The Leaving Of Liverpool 2:56
B10 The Carnival Is Over 3:13
Music Webshop, Klavergriend 83, 1356 KE Almere,