Presley, Elvis - Rockin and Lovin

Special Price € 14,45 Normale prijs € 16,80
Op voorraad
SKU
MWS900395
Kwaliteit
Lijkt wel nieuw
Wat een prachtige hoes. Vinyl wat haarlijntjes, maar niet noemenswaardig.
Meer informatie
Artiest Presley, Elvis
Aantal units 2
Genre Pop, Rock
Kwaliteit hoes EX
Kwaliteit vinyl EX     Uitleg : Klik hier
Kwaliteit label EX
Soort Gebruikt
Kwaliteit score (1...10) 8
Kwaliteit van album Lijkt wel nieuw
Tracks Almost In Love
Long Legged Girl
Edge Of Reality
My Little Friend
A Little Less Conversation
Rubberneckin'
Clean Up Your Own Backyard
U.S. Male
Charro
Stay Away, Joe
Burning Love
Tender Feeling
Am I Ready
Tonight Is So Right For Love
Guadalajara
It's A Matter Of Time
No More
Santa Lucia
We'll Be Together
I Love Only One Girl

Presley, Elvis - Rockin and Lovin

Elvis Presley, bijgenaamd "The King of Rock 'n Roll", was een Amerikaanse zanger, muzikant en acteur die een van de meest iconische en invloedrijke figuren in de muziekgeschiedenis is. Geboren in 1935, begon Presley zijn carrière in de jaren 50 en veroorzaakte een revolutie in de muziekwereld met zijn unieke mix van rockabilly, rhythm-and-blues en countrymuziek.

Presley's charisma, magnetische podiumaanwezigheid en ongeëvenaarde vocale stijl maakten hem een sensatie onder fans over de hele wereld. Hij bracht een reeks hits uit, waaronder "Heartbreak Hotel", "Hound Dog" en "Jailhouse Rock", die de soundtrack werden van een generatie en een nieuwe standaard zetten voor rockmuziek.

Elvis Presley was niet alleen een getalenteerde zanger, maar ook een succesvolle acteur. Hij speelde in een aantal films, waaronder "Jailhouse Rock" en "Viva Las Vegas", en bracht ook live-optredens naar het witte doek met zijn legendarische concertspecials.

Hoewel Presley tragisch op jonge leeftijd overleed in 1977, blijft zijn muzikale erfenis voortleven. Zijn invloed op de populaire cultuur en de muziekindustrie is ongeëvenaard, en zijn tijdloze nummers en unieke stijl blijven geliefd bij fans van alle leeftijden. Elvis Presley zal altijd worden herinnerd als een muzikaal icoon dat de wereld heeft veranderd.

Music Webshop, Klavergriend 83, 1356 KE Almere