Presley, Elvis - Number One Hits

Special Price € 17,05 Normale prijs € 17,90
Op voorraad
SKU
Q06869
Kwaliteit
Nieuw
BEST OF // 180GR.
Meer informatie
Artiest Presley, Elvis
Aantal units 1
Ean 8712177064298
Genre Pop, Rock
Kwaliteit hoes M
Kwaliteit vinyl M     Uitleg : Klik hier
Kwaliteit label M
Soort Nieuw
Kwaliteit score (1...10) 10
Kwaliteit van album Nieuw
Tracks Heartbreak Hotel
I Want You, I Need You, I Love You
Hound Dog
Don't Be Cruel
Love Me Tender
Too Much
All Shook Up
(Let Me Be Your) Teddy Bear
Jailhouse Rock
Don't
Hard Headed Woman
A Fool Such As I
A Big Hunk O' Love
One Night
Stuck on You
It's Now or Never
Are You Lonesome Tonight
Wooden Heart
Surrender
His Latest Flame
Can't Help Falling in Love
Return to Sender
Good Luch Charm

Presley, Elvis - Number One Hits

Elvis Presley, bijgenaamd "The King of Rock 'n Roll", was een Amerikaanse zanger, muzikant en acteur die een van de meest iconische en invloedrijke figuren in de muziekgeschiedenis is. Geboren in 1935, begon Presley zijn carrière in de jaren 50 en veroorzaakte een revolutie in de muziekwereld met zijn unieke mix van rockabilly, rhythm-and-blues en countrymuziek.

Presley's charisma, magnetische podiumaanwezigheid en ongeëvenaarde vocale stijl maakten hem een sensatie onder fans over de hele wereld. Hij bracht een reeks hits uit, waaronder "Heartbreak Hotel", "Hound Dog" en "Jailhouse Rock", die de soundtrack werden van een generatie en een nieuwe standaard zetten voor rockmuziek.

Elvis Presley was niet alleen een getalenteerde zanger, maar ook een succesvolle acteur. Hij speelde in een aantal films, waaronder "Jailhouse Rock" en "Viva Las Vegas", en bracht ook live-optredens naar het witte doek met zijn legendarische concertspecials.

Hoewel Presley tragisch op jonge leeftijd overleed in 1977, blijft zijn muzikale erfenis voortleven. Zijn invloed op de populaire cultuur en de muziekindustrie is ongeëvenaard, en zijn tijdloze nummers en unieke stijl blijven geliefd bij fans van alle leeftijden. Elvis Presley zal altijd worden herinnerd als een muzikaal icoon dat de wereld heeft veranderd.

Music Webshop, Klavergriend 83, 1356 KE Almere