Pink Floyd - The Moonchild (gekleurd/coloured Vinyl)

Speciale prijs € 29,30 Normale prijs € 34,25
Op voorraad
SKU
MWS004722
Kwaliteit
Nieuw
Nieuw, maar niet geseald. Rood vinyl.A1 Interstellar Overdrive A2 Nick's Boogie B1 Arnold Layne B2 Candy And A Current Bun B3 See Emily Play B4 Scarecrow B5 Apples And Oranges B6 Paint Box
Meer informatie
Artiest Pink Floyd
Aantal units 1
Genre Prog. & Symph. Rock
Kwaliteit vinyl M     Uitleg : Klik hier
Kwaliteit hoes NM
Kwaliteit label M
Kwaliteit score (1...10) 9.7
Kwaliteit van album Nieuw
Tracks A1 Interstellar Overdrive
A2 Nick's Boogie
B1 Arnold Layne
B2 Candy And A Current Bun
B3 See Emily Play
B4 Scarecrow
B5 Apples And Oranges
B6 Paint Box

Pink Floyd - The Moonchild (gekleurd/coloured Vinyl)

Pink Floyd was een Engels rockband die internationale faam bereikt met hun progressieve en psychedelische muziek. Onderscheidt zich door hun gebruik van filosofische teksten, sonische experimenten, en uitgebreide live shows, zijn ze een van de commercieel meest succesvolle en muzikaal invloedrijke groepen in de geschiedenis van de populaire muziek.
Met de release van 1973's The Dark Side of the Moon , Pink Floyd plotseling ging van een matig succesvol acid-rock band met één van de grootste acts rock muziek's. De opname emained in de Billboard Top 200 album grafiek voor 741 weken, langer dan enig ander album in de geschiedenis. Experimenteren met begrip albums en pot-vriendelijke studio-effecten en het vrijkomen van conventionele pop-lied formats, Pink Floyd voorafschaduwing van de progressieve rock van de jaren zeventig en ambient muziek van de jaren tachtig.

Music Webshop, Klavergriend 83, 1356 KE Almere, info@vinyllp.nl