Pink Floyd - A Saucerful Of Secrets

Special Price € 59,30 Normale prijs € 69,75
Op voorraad
SKU
MWS1000239
Kwaliteit
Uitmuntend
Misschien NM-, want hoes is iets verkleurd (achterkant) door ouderdom en hier en daar een klein haarlijntje., maar zeker voor de leeftijd een prachtig exemplaar. Columbia 1C 062-04 190. Cover printed in Germany, LP pressed in the Netherlands.
Meer informatie
Artiest Pink Floyd
Aantal units 1
Genre Prog. & Symph. Rock
Kwaliteit hoes NM
Kwaliteit vinyl NM     Uitleg : Klik hier
Kwaliteit label NM
Soort Gebruikt
Kwaliteit score (1...10) 9
Kwaliteit van album Uitmuntend
Tracks Kant 1 :
Let there be More Light
Remember a Day
Set the Controls for the Heart of the Sun
Corporal Clegg

Kant 2 :
A Saucerful of Secrets
See Saw
Jugband Blues

Pink Floyd - A Saucerful Of Secrets

Pink Floyd was een Engelse rockband die internationale bekendheid genoot met hun progressieve en psychedelische muziek. Onderscheidend door hun gebruik van filosofische teksten, sonische experimenten en uitgebreide live shows, zijn ze een van de commercieel meest succesvolle en muzikaal meest invloedrijke groepen in de geschiedenis van de populaire muziek.
Met de release van The Dark Side of the Moon uit 1973 , Pink Floyd ging abrupt van een redelijk succesvolle acid-rockband naar een van de grootste acts van rockmuziek. De opname stond 741 weken op Billboard's Top 200 albumgrafiek, langer dan enig ander album in de geschiedenis. Experimerend met conceptalbums en potvriendelijke studio-effecten en zonder zich te ontdoen van conventionele popsongs, gaf Pink Floyd de voorkeur aan de progressieve rock van de jaren zeventig en ambientmuziek uit de jaren 80.
Geïntroduceerd in de Rock and Roll-eregalerij van de VS in 1996, en de UK Music Hall of Fame in 2005, hebben ze vanaf 2013 wereldwijd meer dan 250 miljoen platen verkocht.

Music Webshop, Klavergriend 83, 1356 KE Almere