Bee Gees - Saturday Night Fever

Aanbiedingsprijs € 29,00 Normale prijs € 30,55
Niet op voorraad
Artikelcode
P56086
Kwaliteit
Nieuw
Nieuw vinyl. Label: Rhino;
Meer informatie
Artiest Bee Gees
Aantal units 2
Ean 0081227959517
Genre Pop, Rock
Kwaliteit vinyl M     Uitleg : Klik hier
Kwaliteit hoes M
Kwaliteit label M
Kwaliteit score (1...10) 10
Kwaliteit van album Nieuw
Tracks 1 Stayin' alive
2 How deep is your love
3 Night fever
4 More than a woman
5 If I can't have you
6 A fifth of Beethoven
7 More than a woman
8 Manhattan skyline
9 Calypso breakdown
1 Night on Disco Mountain
2 Open sesame
3 Jive talkin'
4 You should be dancing
5 Boogie shoes
6 Salsation
7 K-Jee
8 Disco inferno

Bee Gees - Saturday Night Fever

De Bee Gees waren een muzikale groep opgericht in 1958. De opstelling van de groep bestond uit de broers Barry, Robin en Maurice Gibb.
In een carrière die meer dan vier decennia duurde, verkocht de Bee Gees meer dan 220 miljoen platen over de hele wereld , rangschikkende hen onder de best-selling muziekkunstenaars aller tijden. Barry, Maurice en Robin Gibb hadden te maken met commerciële droge periodes en critici wezen hen vaak af. Maar hun liedjes hebben vastgehouden in het publieke bewustzijn - met name het fenomenale disco crossover-succes van hun Saturday Night Fever-tijdperk en de moderne romantische normen die ze eerder hadden gecreëerd - en de veelzijdigheid en vaardigheid van Bee Gees voor het maken van hits hebben hen een laattijdig kritisch respect opgeleverd.
Ze werden in 1997 opgenomen in de Rock and Roll Hall of Fame; de presentator van de prijs voor '' Groot-Brittannië's eerste familie van harmonie '' was Brian Wilson, de historische leider van de Beach Boys, een '' gezinsact '' met ook drie harmoniserende broers. Het citaat van de Ereges 'Hall of Fame zegt:' Alleen Elvis Presley, The Beatles, Michael Jackson, Garth Brooks en Paul McCartney hebben de Bee Gees buiten beschouwing gelaten. '

Vinyl LP
Klavergriend 83 1356 KE Almere Flevoland
036-7851885 info@vinyllp.nl