Bee Gees - Starportrait International

Aanbiedingsprijs € 12,70 Normale prijs € 15,20
Niet op voorraad
Artikelcode
MWS001437
Kwaliteit
Zeer goed
2dehands vinyl. Prachtige box met Iets slijtage aan de randen/hoeken. Vinyl wel redelijk wat haarlijntjes, maar geen echte krassen. Speelt nog uitstekend.
Boekwerkje met foto's er bij. Prachtig overzicht van de jaren 60 en begin 70, Collectors item voor de verzamelaar van The Bee Gees.
Herkomst : DE. POLYDOR 2618 001
Meer informatie
Artiest Bee Gees
Aantal units 2
Genre Pop, Rock
Kwaliteit vinyl VG+     Uitleg : Klik hier
Kwaliteit hoes VG+
Kwaliteit label EX
Kwaliteit score (1...10) 7.1
Kwaliteit van album Zeer goed
Tracks Don't Forget To Remember
I Started A Joke
Idea
The Singer Sang His Song
Tomorrow, Tomorrow
To Love Somebody
New York Mining Disaster 1941
Harry Braff
Really And Sincerely
Never Say Never Again
Swan Song
World
First Of May
I've Decided To Join The Air Force
Holiday
Suddenly
Indian Gin & Whisky Dry
Words
Massachusetts
Kitty Can
And The Sun Will Shine
Horizontal
I've Gotta Get A Message To You
Lamplight

Bee Gees - Starportrait International

De Bee Gees waren een muzikale groep opgericht in 1958. De opstelling van de groep bestond uit de broers Barry, Robin en Maurice Gibb.
In een carrière die meer dan vier decennia duurde, verkocht de Bee Gees meer dan 220 miljoen platen over de hele wereld , rangschikkende hen onder de best-selling muziekkunstenaars aller tijden. Barry, Maurice en Robin Gibb hadden te maken met commerciële droge periodes en critici wezen hen vaak af. Maar hun liedjes hebben vastgehouden in het publieke bewustzijn - met name het fenomenale disco crossover-succes van hun Saturday Night Fever-tijdperk en de moderne romantische normen die ze eerder hadden gecreëerd - en de veelzijdigheid en vaardigheid van Bee Gees voor het maken van hits hebben hen een laattijdig kritisch respect opgeleverd.
Ze werden in 1997 opgenomen in de Rock and Roll Hall of Fame; de presentator van de prijs voor '' Groot-Brittannië's eerste familie van harmonie '' was Brian Wilson, de historische leider van de Beach Boys, een '' gezinsact '' met ook drie harmoniserende broers. Het citaat van de Ereges 'Hall of Fame zegt:' Alleen Elvis Presley, The Beatles, Michael Jackson, Garth Brooks en Paul McCartney hebben de Bee Gees buiten beschouwing gelaten. '

Vinyl LP
Klavergriend 83 1356 KE Almere Flevoland
0634267103 info@vinyllp.nl