Chicago - X

Aanbiedingsprijs € 14,15 Normale prijs € 16,75
Niet op voorraad
Artikelcode
MWS001433
Kwaliteit
Lijkt wel nieuw
2dehands vinyl. Prachtige klaphoes. Iets slijtage aan de randen/hoeken. Mooi vinyl. Onder speciale lamp zie je wel gebruikssporen en haarlijnen, maar dat is absoluut niet storend.
Met het nummer : If You Leave Me Now
Herkomst : NL. CBS CBS 86010
Meer informatie
Artiest Chicago
Aantal units 1
Genre Pop, Rock
Kwaliteit vinyl EX     Uitleg : Klik hier
Kwaliteit hoes EX
Kwaliteit label EX
Kwaliteit score (1...10) 8
Kwaliteit van album Lijkt wel nieuw
Tracks
A1 Once Or Twice
A2 You Are On My Mind
A3 Skin Tight
A4 If You Leave Me Now
A5 Together Again
A6 Another Rainy Day In New York City
B1 Mama Mama
B2 Scrapbook
B3 Gently I'll Wake You
B4 You Get It Up
B5 Hope For Love

Chicago - X

Chicago is een Amerikaanse rockband die in 1967 in Chicago, Illinois werd opgericht. De zelf-beschreven '' rock and roll band met hoorns '' begon als een politiek geladen, soms experimentele, rockband en later verhuisde naar een overwegend zachter geluid, genererend verschillende hitballads. Ze hadden een gestage stroom van hits in de jaren 1970 en 1980
Volgens de statistieken van de Billboard-grafieken staat Chicago op de tweede plaats van de Beach Boys als de meest succesvolle Amerikaanse rockband aller tijden, in termen van zowel albums als singles. Alleen al door de verkoop van albums, zoals gecertificeerd door de R.I.A.A., scoort de band niet zo hoog, maar het behoort nog steeds tot de top tien best verkopende Amerikaanse groepen ooit. Als dergelijke feitelijke verklaringen verbazen, is dat omdat Chicago sinds het begin van zijn lange carrière buitengewoon onderschat is, zowel vanwege zijn muzikale ambities (voor de muzikanten is rock slechts één van de verschillende muziekstijlen die kunnen worden gebruikt en gemengd, samen met klassiek, jazz, R & B en pop) en vanwege de weigering om de beroemdheid boven de muziek te benadrukken.
Al meer dan een kwart eeuw heeft Chicago 20 Top 10 hits en 15 platinum- of multiplatina-albums geproduceerd en meer dan 100 miljoen records.

Vinyl LP
Klavergriend 83 1356 KE Almere Flevoland
036-7851885 info@vinyllp.nl