Cohen, Leonard - Songs Of Leonard Cohen

Aanbiedingsprijs € 13,65 Normale prijs € 16,45
Niet op voorraad
Artikelcode
MWS001240
Kwaliteit
Prachtig
2dehands vinyl. Mooi exemplaar. Hoes vertoont duidelijk slijtage, maar is verder goed intact. Wel een prijsstickertje in recherbovenhoek. Mooi vinyl. Onder speciale lamp zie je wel gebruikssporen en haarlijnen, maar dat is absoluut niet storend.
Herkomst : NL. CBS S 63241
Meer informatie
Artiest Cohen, Leonard
Aantal units 1
Genre Pop, Rock
Kwaliteit vinyl EX     Uitleg : Klik hier
Kwaliteit hoes VG+
Kwaliteit label NM
Kwaliteit score (1...10) 7.8
Kwaliteit van album Prachtig
Tracks Suzanne (3:47)
Master Song (5:54)
Winter Lady (2:16)
The Stranger Song (4:59)
Sisters of Mercy (3:32)
So Long, Marianne (5:41)
Hey, That's No Way to Say Goodbye (2:54)
Stories of the Street (4:34)
Teachers (3:00)
One of Us Cannot Be Wrong (4:24)

Cohen, Leonard - Songs Of Leonard Cohen

Leonard Cohen (21 september 1934 in Montréal, Quebec, Canada) is dichter, romanschrijver en muzikant. Zijn muzikale carrière heeft zijn eerdere werk als dichter en romanschrijver grotendeels overschaduwd, hoewel hij nog steeds sporadisch poëzie publiceerde na zijn doorbraak in de muziekindustrie. Muzikaal gezien zijn de vroege nummers van Cohen gebaseerd op volksmuziek, in termen van zowel melodie en instrumentatie; vanaf de jaren zeventig begint zijn werk echter de invloed van verschillende soorten populaire en cabaretmuziek te laten zien. Sinds de jaren 1980 heeft hij meestal gezongen in een diep basregister, begeleid door synthesizers en vrouwelijke backing vocals.
De criticus Bruce Eder schreef een beoordeling van Cohen's algemene carrière in populaire muziek, schrijven, '(Cohen is) een van de meest fascinerende en enigmatische ... singer / songwriters van de late jaren '60 ... (en) hebben vier decennia muziekmaken behouden ... Ten tweede alleen voor Bob Dylan (en misschien Paul Simon) (qua invloed), beveelt hij de aandacht van critici en jongere muzikanten sterker dan elke andere muzikale figuur uit de jaren zestig die nog aan het begin van de eenentwintigste eeuw werkt. '

Vinyl LP
Klavergriend 83 1356 KE Almere Flevoland
0634267103 info@vinyllp.nl