Bowie, David - A Second Face

Special Price € 22,25 Normale prijs € 26,40
Op voorraad
SKU
MWS000952
Kwaliteit
Zeer goed

2dehands vinyl. Mooie hoes, weinig schade aan de randen, maar wel wat ringware. Vinyl kent wat haarlijnen. Veroorzaakt kraak, maar slaat niet over.
Zeldzame plaat uit Canada.
Herkomst : CA. LONDON MIP-1- 9374

Bij nieuwe albums kunnen wij helaas niet granderen, dat de foto van de hoes precies overeenkomt met de werkelijke hoes.

Meer informatie
Artiest Bowie, David
Aantal units 1
Genre Pop, Rock
Kwaliteit hoes EX     Uitleg : Klik hier
Kwaliteit vinyl VG+
Kwaliteit label NM
Soort Gebruikt
Kwaliteit score (1...10) 7.5
Kwaliteit van album Zeer goed
Tracks Let Me Sleep Beside You
Sell Me A Coat
She's Got Medals
We Are Hungry Men
In The Heat Of The Morning
Karma Man
Little Bombadier
Love You Till Tuesday
Come And Buy My Toys
Silly Boy Blue
Uncle Arthur
When I Live My Dream

Bowie, David - A Second Face

David Robert Jones (Londen, 8 januari 1947 - New York, 10 januari 2016), bekend onder zijn artiestennaam David Bowie, was een Engelse muzikant, acteur, platenproducer en arrangeur.
Een volleerde muzikale kameleon. Hij was een folksinger, een soulman, een art-rocker, een moderne popster en nog veel meer. Bowie experimenteerde niet alleen met muziek, maar ook met film, mime en Tibetaans boeddhisme. Hij was zijn tijd soms ver vooruit.
Bowie begon in de zestiger jaren als saxofonist en zanger in verschillende Londense bandjes en werd - na vele mislukte pogingen - wereldwijd bekend in 1969 met het nummer Space Oddity. In 1972 maakt hij met The Rise And Fall Of Ziggy Stardust And The Spiders From Mars één van de meest opvallende conceptalbums ooit. Zelfs tijdens interviews verschijnt Bowie als de buitenaardse rockzanger Stardust. Tijdens zijn periode in Berlijn gaat hij samenwerken met Brian Eno en levert hij ook werk af voor andere acts, waaronder Iggy Pop. De jaren tachtig karakteriseren zich door meer commerciële successen met in ons land een vijftal nummer 1-hits.
Het 25e studioalbum van David Bowie, Blackstar, verschijnt op zijn 69e verjaardag, 8 januari 2016. Twee dagen later verliest hij de strijd tegen kanker als hij op 69-jarige leeftijd komt te overlijden. 
In de week na zijn overlijden komt Lazarus binnen in de Top 40, waarmee Bowie zijn 30e hit scoort.

Music Webshop, Klavergriend 83, 1356 KE Almere