Beck, Jeff - Wired

Aanbiedingsprijs € 13,50 Normale prijs € 16,25
Niet op voorraad
Artikelcode
MWS000473
Kwaliteit
Prachtig
2dehands vinyl. Zeer goed onderhouden. Mooie, solide hoes, al zie je wel dat deze gebruikt is.Vinyl wat haarlijntjes, maar niet noemenswaardig.
Herkomst : NL. EPIC EPC 86012
Meer informatie
Artiest Beck, Jeff
Aantal units 1
Genre Pop, Rock
Kwaliteit vinyl EX     Uitleg : Klik hier
Kwaliteit hoes VG+
Kwaliteit label EX
Kwaliteit score (1...10) 7.7
Kwaliteit van album Prachtig
Tracks Led Boots
Come Dancing
Goodbye Pork Pie Hat
Head for Backstage Pass
Blue Wind
Sophie
Play with Me
Love Is Green

Beck, Jeff - Wired

Geoffrey Arnold '' Jeff '' Beck (geboren op 24 juni 1944) is een Engelse rockgitarist. Jeff Beck was een van de drie bekende gitaristen, de anderen zijn Eric Clapton en Jimmy Page, om met The Yardbirds te hebben gespeeld.
Hoewel hij net zo innovatief was als Jimmy Page, net zo smaakvol als Eric Clapton en bijna even visionair als Jimi Hendrix, bereikte Jeff Beck nooit hetzelfde commerciële succes als al die tijdgenoten, vooral vanwege de lukrake manier waarop hij zijn carrière. Nadat Rod Stewart in 1971 de Jeff Beck Group verliet, werkte Beck nooit met een charismatische leadzanger die zijn muziek aan een breed publiek had kunnen verkopen. Bovendien was hij simpelweg te idiosyncratisch, en verhuisde hij van heavy metal naar jazzfusion in een oogwenk. Naarmate zijn carrière vorderde, raakte hij meer gefascineerd door auto's dan gitaren en bracht hij in de loop van de jaren negentig slechts één album uit. Ondertussen behield Beck het respect van mede-gitaristen, die zijn reclusiviteit des te aantrekkelijker vonden.
Beck werd vijfde in Rolling Stone Magazine's lijst van de '' 100 grootste gitaristen aller tijden ''.

Vinyl LP
Klavergriend 83 1356 KE Almere Flevoland
0634267103 info@vinyllp.nl