Ac/dc - Powerage

Aanbiedingsprijs € 13,60 Normale prijs € 16,35
Niet op voorraad
Artikelcode
MWS000439
Kwaliteit
Zeer goed
2dehands vinyl. Zeer goed onderhouden. Klasse. Mooie, solide hoes, al zie je wel dat deze gebruikt is.Vinyl wat haarlijntjes, maar niet noemenswaardig.
Herkomst : US. ATLANTIC ATL 50483
Meer informatie
Artiest Ac/dc
Aantal units 1
Genre Heavy, Metal
Kwaliteit vinyl VG+     Uitleg : Klik hier
Kwaliteit hoes VG+
Kwaliteit label EX
Kwaliteit score (1...10) 7.1
Kwaliteit van album Zeer goed
Tracks Rock'n' Roll Damnation
Gimme A Bullet
Down Payment Blues
Gone Shootin'
Riff Raff
Sin City
Up To My Neck In You
What's Next To The Moon
Cold Hearted Man
Kicked In The Teeth

Ac/dc - Powerage

AC / DC is een Australische rockgroep gevormd in Sydney, New South Wales, Australië in december 1973 door Angus en Malcom Young. Hun albums zijn in kolossale aantallen verkocht; het totaal wordt nu geschat op ruim 200 miljoen exemplaren wereldwijd, met het 1980-album Back In Black met meer dan 21 miljoen verkocht in de VS en meer dan 40 miljoen wereldwijd, waardoor het, volgens de statistieken, een van de best verkopende albums ter wereld is , alleen verkocht door Pink Floyds 'Dark Side of the Moon' en Michael Jackson's 'Thriller'. Hun nieuwste album uitgebracht in 2008 met de titel Black Ice wordt zelfs voor de release lovend ontvangen. De band heeft twee onderscheidende hoofdzangers gehad en fans delen hun geschiedenis vaak in het '' Bon Scott-tijdperk (1974-80) '' en het '' Brian Johnson-tijdperk (1980-heden) ''.
fans zullen het erover eens zijn dat leadgitarist Angus Young (Nu woonachtig in Nederland) het gezicht is van AC / DC, dat op de voorkant van de meeste albums te zien is. Zijn wilde scène capriolen en schooljongen uniform hebben hem een van de meest geliefde gitaristen aller tijden gemaakt. Hij heeft het ongeëvenaarde vermogen om een publiek van meer dan 50.000 mensen te boeien met alleen het geluid van zijn gitaar en zijn gezichtsuitdrukkingen. De meeste beelden van Angus bestaan uit het doen van Chuck Berry's gepatenteerde Duck Walk over het podium, of van zijn zwabber haar die rondvliegt terwijl hij door een van zijn beroemde solo's schommelt. Naast boeiende solo's heeft hij samen met zijn broer Malcolm Young enkele van de bekendste riffs gecreëerd.

Vinyl LP
Klavergriend 83 1356 KE Almere Flevoland
0634267103 info@vinyllp.nl