Metallica - Live In Dallas 1989 (gekleurd Vinyl)

Special Price € 19,90 Normale prijs € 23,15
Niet op voorraad
SKU
MWS1000139
Kwaliteit
Nieuw
Blauw vinyl
Meer informatie
Artiest Metallica
Aantal units 1
Ean 5055748535326
Genre Heavy, Metal
Kwaliteit hoes M
Kwaliteit vinyl M     Uitleg : Klik hier
Kwaliteit label M
Soort Nieuw
Kwaliteit score (1...10) 10
Kwaliteit van album Nieuw
Tracks A1 Master of Puppets 7:31
A2 Harvester of Sorrow 4:54
A3 One 7:34
B1 Creeping Death 8:15
B2 Eye of the Beholder 6:20
B3 Leper Messiah 5:34

Metallica - Live In Dallas 1989 (gekleurd Vinyl)

Sinds hun oprichting in 1981 is Metallica uitgegroeid van een underground heavy metal band tot een van de meest succesvolle acts ter wereld, met een intens loyale, zo niet rabiate fanbase. Hun relevantie is onmiskenbaar, zoals blijkt uit hun vermogen om stadions en arena's over de hele wereld te verkopen, terwijl ze miljoenen albums met elke release blijven verkopen - een prestatie die geen enkele andere band in de geschiedenis meer dan 25 jaar heeft gehad.
Verkoop van De albums van Metallica (inclusief acht albums van volledige lengte en één ep) zijn in totaal meer dan 97 miljoen wereldwijd en hebben in meer dan veertig landen goud en / of platina-certificaten verdiend. De verkoop van video's / dvd's voor de vier langlopende releases van de band is meer dan 6 miljoen wereldwijd; het meest voor elke rockband. Daarnaast heeft een live boxset-versie (met meer dan acht uur aan live muziek en video), die meer dan $ 80 verkoopt, wereldwijd meer dan 750.000 exemplaren verkocht, waardoor dit de bestverkopende box-set in zijn soort in de geschiedenis is. Hun meest recente studioalbum, ' St. Woede ', met een wereldwijde omzet van bijna 6 miljoen, was de nummer 1 in 30 landen.
De wereldwijde catalogusverkopen van de band in de afgelopen vier jaar zijn de tweede van die van de Beatles. In elk jaar van 2000 tot 2006 verkocht de catalogus van de band meer dan 2,5 miljoen albums wereldwijd. In 2004 stond de catalogus boven de 4 miljoen. In een branche van wispelturige verkoop - waar fanloyaliteit op het punt staat om tot het verleden te behoren - en waar de omzet in de industrie met naar schatting 30 tot 40% is gedaald, is Metallica de meest succesvolle moderne catalogusband ter wereld; alle rivalen in alle genres jaarlijks uitbesteden.
Op het gebied van de uitzending blijft Metallica de nummer 1-band in publiekstests op alle US Rock-radioformaten (de nummer één voor mannen van 18-34 jaar) voor de zesde recht jaar. Volgens de Demers-programmering, ' heeft Metallica ongeveer 5% van het totaal aan airplay in de vorm van elk van de afgelopen vijf jaar voor zijn rekening genomen '. Deze prestatie is ongekend. Metallica heeft over de hele wereld talloze onderscheidingen en onderscheidingen gekregen over hun carrière, waaronder 6 Grammy Awards, 2 American Music Awards, 3 MTV Video Music Awards, 2 MTV Europe Video Music Awards en meer dan 30 California Music Awards. Bovendien is hun album 'Metallica' uit 1991 bekroond met de prestigieuze 'Diamond Award' van de Recording Industry Association of America (gegeven aan die albums met een Amerikaanse verkoop van 10 miljoen of meer). Ze ontvingen de ASCAP Founders Award en eren hen als songwriters (deze prijs is ongekend voor een rockband).

Music Webshop, Klavergriend 83, 1356 KE Almere