Madonna - Greatest Hits Live. (gekleurd Vinyl)

Special Price € 22,95 Normale prijs € 26,75
Op voorraad
SKU
MWS1000091
Kwaliteit
Nieuw
Meer informatie
Artiest Madonna
Aantal units 1
Ean 4753399721938
Genre Pop, Rock
Kwaliteit hoes M
Kwaliteit vinyl M     Uitleg : Klik hier
Kwaliteit label M
Soort Nieuw
Kwaliteit score (1...10) 10
Kwaliteit van album Nieuw
Tracks 1. Express Yourself
2. Holiday
3. Material Girl
4. Like a Virgin
5. La Isla Bonita
6. Into the Groove
7. Vogue
8. Like a Prayer
9. Papa Don't Preach
10. Live to Tell

Madonna - Greatest Hits Live. (gekleurd Vinyl)

Madonna, geboren als Madonna Louise Ciccone, is een iconische Amerikaanse zangeres, songwriter, actrice en zakenvrouw. Ze werd geboren op 16 augustus 1958 in Michigan, Verenigde Staten.Madonna heeft een uitzonderlijke carrière in de muziekindustrie opgebouwd. Ze brak door in de jaren 80 en werd bekend om haar provocerende imago, gedurfde optredens en baanbrekende muziekvideo's. Haar hits zoals "Like a Virgin", "Material Girl" en "Vogue" zijn uitgegroeid tot tijdloze klassiekers.Naast haar muziekcarrière heeft Madonna ook successen behaald als actrice, met opmerkelijke rollen in films als "Desperately Seeking Susan" en "Evita". Ze heeft ook haar ondernemerschap getoond door haar eigen platenlabel op te richten en succesvolle parfums en kledinglijnen te lanceren..
Madonna heeft wereldwijd meer dan 300 miljoen platen verkocht en wordt erkend als 's werelds bestverkopende vrouwelijke artiest van aller tijden door het Guinness World Records. In 2008 plaatste Billboard magazine Madonna nummer twee (na The Beatles) op de Billboard Hot 100 All-Time Top Artists, waarmee ze de meest succesvolle soloartiest in de geschiedenis van de hitlijsten was.
Vanaf 2013 rapporteren sommige bronnen dat het eigen vermogen van Madonna meer dan een miljard dollar overschreden heeft.

Music Webshop, Klavergriend 83, 1356 KE Almere