Jones, Tom - Tom

Special Price € 5,00 Normale prijs € 6,70
Niet op voorraad
SKU
MWS900456
Kwaliteit
Prachtig
Hoes heeft minimale gebruikssporen.Vinyl is duidelijk veel gebruikt.
Meer informatie
Artiest Jones, Tom
Aantal units 1
Genre Pop, Rock
Kwaliteit hoes EX
Kwaliteit vinyl VG     Uitleg : Klik hier
Kwaliteit label EX
Soort Gebruikt
Kwaliteit score (1...10) 6.8
Kwaliteit van album Prachtig
Tracks I Can't Turn You Loose
Polk Salad Annie
Proud Mary
Sugar, Sugar
Venus
I Thank You
Without Love
You've Lost That Lovin' Feelin'
If I Ruled The World
Can't Stop Loving You
The Impossible Dream
Let There Be Love

Jones, Tom - Tom

Sir Thomas John Woodward, (geboren op 7 juni 1940), bekend onder zijn artiestennaam Tom Jones, is een zanger uit Wales. Hij werd een van de meest populaire zangers om uit de Britse invasie te komen. Sinds het midden van de jaren zestig zingt Jones bijna elke vorm van populaire muziek - pop, rock, R & B, show deuntjes, country, dance, soul en gospel - en verkoopt hij meer dan 100 miljoen platen.
Jones heeft zesendertig gehad Top 40 hits in het Verenigd Koninkrijk en negentien in de Verenigde Staten; Enkele van zijn opmerkelijke nummers zijn 'It's Not Unusual', 'What's New Pussycat', 'Delilah', 'Green, Green Grass of Home', 'She's a Lady', 'Kiss' en 'Sex Bomb'.
Obey ontving in 1999 een OBE en ontving in 2006 een ridderorde van koningin Elizabeth II voor 'services to music'. Jones heeft gedurende zijn carrière talloze andere onderscheidingen ontvangen, waaronder de Grammy Award voor Best New Artist in 1966, een MTV Video Music Prijsuitreiking in 1989 en twee Brit Awards - winnende Best British Male, in 2000, en Outstanding Contribution to Music, in 2003.

Music Webshop, Klavergriend 83, 1356 KE Almere