Jethro Tull - The Best of Jethro Tull

Aanbiedingsprijs € 13,65 Normale prijs € 15,95
Op voorraad
Artikelcode
MWS003172
Kwaliteit
Prachtig
Hoes is gebruikt, dat kan je wel zien, maar is nog zeer solide. Aan de rand van het album wat rafels. Vinyl wat haarlijntjes, maar niet noemenswaardig. Hoes iets vlekkerig (EX-?). Plakker op label.
Meer informatie
Artiest Jethro Tull
Aantal units 1
Genre Pop, Rock
Kwaliteit vinyl VG+     Uitleg : Klik hier
Kwaliteit hoes EX
Kwaliteit label VG+
Kwaliteit score (1...10) 7.6
Kwaliteit van album Prachtig
Tracks Teacher 4:07
Aqualung 6:34
Thick As A Brick Edit No. 1 3:01
Bungle In The Jungle 3:34
Locomotive Breath 4:23
Fat Man 2:50
Living In The Past 3:18
A Passion Play Edit No. 8 3:28
Skating Away On The Thin Ice Of The New Day 4:02
Rainbow Blues 3:37
Nothing Is Easy 4:23

Jethro Tull - The Best of Jethro Tull

Jethro Tull was een uniek fenomeen in de populaire muziekgeschiedenis. Hun mix van hard rock; folk melodieën; blues likt; surreëel, onmogelijk dichte teksten; en de algemene diepgang trotseerde gemakkelijke analyse, maar dat weerhield fans er niet van om ze 11 gouden en vijf platina-albums te geven. Tegelijkertijd namen critici ze zelden serieus, en sinds het einde van de jaren zeventig waren ze niet meer weg te denken uit de populaire muziek. Maar geen platenwinkel in het land zou zonder meerdere kopieën van elk van hun populairste albums (Benefit, Aqualung, Thick as a Brick, Living in the Past) of hun verschillende best-of-compilaties willen zijn, en weinigen zouden willens en wetens negeren hun nieuwste releases. Van hun tijdgenoten kon alleen Ja een vergelijkbaar succes behalen, en Ja onderging verschillende grote verschuivingen in geluid en lidmaatschap bij het bereiken van de jaren 1990, terwijl Tull opmerkelijk stabiel bleef in dezelfde periode. Als mede-oprichter en geleid door wildman-fluitist-gitarist-singer-songwriter Ian Anderson, heeft de groep een geheel eigen plaats in populaire muziek.
Tijdens een carrière die meer dan veertig jaar heeft geduurd, heeft Jethro Tull verkocht meer dan 60 miljoen albums wereldwijd.

Vinyl LP
Klavergriend 83 1356 KE Almere Flevoland
036-7851885 info@vinyllp.nl