Jethro Tull - Stand Up

Aanbiedingsprijs € 16,80 Normale prijs € 19,80
Op voorraad
Artikelcode
MWS004623
Kwaliteit
Prachtig
Voor de leeftijd nog een zeer goede hoes.Helaas wat geschreven tekst op de cover. Schitterend vinyl. Alleen onder een lamp zie je enkele haarlijntjes.
Meer informatie
Artiest Jethro Tull
Aantal units 1
Genre Pop, Rock
Kwaliteit vinyl EX     Uitleg : Klik hier
Kwaliteit hoes VG+
Kwaliteit label EX
Kwaliteit score (1...10) 7.7
Kwaliteit van album Prachtig
Tracks A1 A New Day Yesterday
A2 Jeffrey Goes To Leicester Square
A3 Bouree
A4 Back To The Family
A5 Look Into The Sun
B1 Nothing Is Easy
B2 Fat Man
B3 We Used To Know
B4 Reasons For Waiting
B5 For A Thousand Mothers

Jethro Tull - Stand Up

Jethro Tull was een uniek fenomeen in de populaire muziekgeschiedenis. Hun mix van hard rock; folk melodieën; blues likt; surreëel, onmogelijk dichte teksten; en de algemene diepgang trotseerde gemakkelijke analyse, maar dat weerhield fans er niet van om ze 11 gouden en vijf platina-albums te geven. Tegelijkertijd namen critici ze zelden serieus, en sinds het einde van de jaren zeventig waren ze niet meer weg te denken uit de populaire muziek. Maar geen platenwinkel in het land zou zonder meerdere kopieën van elk van hun populairste albums (Benefit, Aqualung, Thick as a Brick, Living in the Past) of hun verschillende best-of-compilaties willen zijn, en weinigen zouden willens en wetens negeren hun nieuwste releases. Van hun tijdgenoten kon alleen Ja een vergelijkbaar succes behalen, en Ja onderging verschillende grote verschuivingen in geluid en lidmaatschap bij het bereiken van de jaren 1990, terwijl Tull opmerkelijk stabiel bleef in dezelfde periode. Als mede-oprichter en geleid door wildman-fluitist-gitarist-singer-songwriter Ian Anderson, heeft de groep een geheel eigen plaats in populaire muziek.
Tijdens een carrière die meer dan veertig jaar heeft geduurd, heeft Jethro Tull verkocht meer dan 60 miljoen albums wereldwijd.

Vinyl LP
Klavergriend 83 1356 KE Almere Flevoland
0634267103 info@vinyllp.nl