Houston, Whitney - Whitney Houston

Special Price € 14,20 Normale prijs € 16,50
Niet op voorraad
SKU
MWS900208
Kwaliteit
Lijkt wel nieuw
Hoes heeft iets slijtage. Vinyl wat haarlijntjes, maar niet noemenswaardig.
Meer informatie
Artiest Houston, Whitney
Aantal units 1
Ean 4007192069781
Genre Pop, Rock
Kwaliteit hoes EX
Kwaliteit vinyl EX     Uitleg : Klik hier
Kwaliteit label EX
Soort Gebruikt
Kwaliteit score (1...10) 8
Kwaliteit van album Lijkt wel nieuw
Tracks You Give Good Love 4:33
Thinking About You 5:27
Someone For Me 4:57
Saving All My Love For You 3:57
Nobody Loves Me Like You Do 3:46
How Will I Know 4:33
All At Once 4:26
Take Good Care Of My Heart 4:13
Greatest Love Of All 4:55
Hold Me 6:00

Houston, Whitney - Whitney Houston

Whitney Houston was een van de meest iconische en getalenteerde zangeressen in de geschiedenis van de popmuziek. Ze werd geboren op 9 augustus 1963 in Newark, New Jersey, en haar muzikale carrière begon al op jonge leeftijd in de kerk, waar ze optrad als gospelzangeres. Ze groeide uit tot een wereldwijde superster en wordt vaak aangeduid als "The Voice" vanwege haar buitengewone zangtalent.

Houston brak door in de jaren 80 met haar debuutalbum "Whitney Houston" in 1985, waarop hits als "Saving All My Love for You" en "How Will I Know" stonden. Haar ongelooflijke vocale bereik, krachtige stem en emotionele interpretaties maakten haar een sensatie in de muziekwereld.

Een van de meest onderscheidende momenten in haar carrière was haar vertolking van "I Will Always Love You" voor de soundtrack van de film "The Bodyguard" (1992). Het nummer werd een wereldwijde megahit en is een van de bestverkochte singles aller tijden.

Ondanks haar buitengewone succes kampte Whitney Houston ook met persoonlijke problemen, waaronder verslaving. Haar tragische overlijden in 2012 betekende het verlies van een van de grootste stemmen in de muziekgeschiedenis.

Whitney Houston's impact op de popmuziek is onmeetbaar. Ze won talloze prijzen, waaronder zes Grammy Awards, en haar muziek blijft mensen van alle leeftijden en achtergronden raken. Haar erfenis leeft voort, en ze wordt herinnerd als een van de meest getalenteerde en invloedrijke zangeressen aller tijden.

Music Webshop, Klavergriend 83, 1356 KE Almere