Hall & Oates - Live At The Troubadour

Special Price € 25,70 Normale prijs € 27,00
Op voorraad
SKU
3C0247
Kwaliteit
Nieuw
Meer informatie
Artiest Hall & Oates
Aantal units 3
Ean 4050538693201
Genre Pop, Rock
Kwaliteit hoes M
Kwaliteit vinyl M     Uitleg : Klik hier
Kwaliteit label M
Soort Nieuw
Kwaliteit score (1...10) 10
Kwaliteit van album Nieuw
Tracks Everything Your Heart Desires
When the Morning Comes
Family Man
Say It Isn't So
It's Uncanny
Had I Known You Better Then
She's Gone
Getaway Car
Cab Driver
One On One
Sara Smile
Maneater
Out Of Touch
I Can't Go For That (No Can Do)
Rich Girl
Kiss On My List
You Make My Dreams
Abandoned Luncheonette
Private Eyes

Hall & Oates - Live At The Troubadour

 

Hall & Oates is een Amerikaans muzikaal duo samengesteld uit Daryl Hall en John Oates. Ze bereikten hun grootste faam aan het einde van de jaren zeventig en begin tot midden van de jaren 1980 met een fusie van rock and roll en ritme en bluesstijlen, die ze 'rock and soul' noemden. Critici Stephen Thomas Erlewine en J. Scott McClintock schrijven, 'op hun best, Hall & Oates' liedjes waren gevuld met sterke haken en melodieën die zich hielden aan zielstradities zonder een slaaf van hen te zijn door elementen van new wave op te nemen. ' Hoewel een groot deel van de reputatie van het duo te danken is aan de aanhoudende pop-chartloop in de jaren tachtig, blijven ze opnemen en rondkijken en blijven ze gerespecteerd door verschillende artiesten vanwege hun vermogen om stilistische grenzen te overschrijden.
Ze zijn het best bekend om hun zes nummer 1 hits op de Billboard Hot 100: 'Rich Girl', 'Kiss on My List', 'Private Eyes', 'Ik kan niet ervoor gaan (No Can Do)', 'Maneater' en 'Out van Touch ', evenals vele andere nummers die in de Top 40 in kaart zijn gebracht. In totaal had de act 34 hitlijsten hit op de Amerikaanse Billboard Hot 100, zeven RIAA platina albums en zes RIAA gouden albums. Vanwege dat succes in de hitlijsten, noemde Billboard Magazine hen het meest succesvolle duo van het rocktijdperk, dat de Everly Brothers overtreft.
In 2003 werden Hall en Oates opgenomen in de Songwriters Eregalerij. Billboard Magazine had Hall & Oates op nummer 15 staan ??op hun lijst met de 100 beste artiesten aller tijden en het nummer 1 duo, terwijl VH1 het duo plaatste als nummer 99 op hun lijst van de 100 grootste artiesten aller tijden.

Music Webshop, Klavergriend 83, 1356 KE Almere