Guns N' Roses - Appetite For Destruction

Special Price € 31,95 Normale prijs € 33,35
Op voorraad
SKU
G57574
Kwaliteit
Nieuw
Nieuw vinyl.

Label: Geffen; ..Destruction

Meer informatie
Artiest Guns N' Roses
Aantal units 1
Ean 0720642414811
Genre Pop, Rock
Kwaliteit hoes M
Kwaliteit vinyl M     Uitleg : Klik hier
Kwaliteit label M
Ranking top 100 74
Soort Nieuw
Kwaliteit score (1...10) 10
Kwaliteit van album Nieuw
Tracks

Welcome to the Jungle
It’s So Easy
Nightrain
Out Ta Get Me
Mr. Brownstone
Paradise City
My Michelle
Think About You
Sweet Child o’ Mine
You’re Crazy
Anything Goes
Rocket Queen

Guns N' Roses - Appetite For Destruction

Guns N 'Roses is een Amerikaanse hardrockgroep opgericht in Los Angeles, Californië in 1985.
De band heeft zes studio-albums uitgebracht: Appetite for Destruction in 1987, GN' R Lies in 1988, Use Your Illusion I and Use Your Illusion II in 1991, ' The Spaghetti Incident? ' In 1993 en na 15 jaar en met frontman Axl Rose als enige lid van de oorspronkelijke line-up overgebleven, Chinese Democratie in 2008. Ze brachten ook een EP uit met de titel Live?! * @ Like a Suicide in 1986.
De groep werd begin 1985 gevormd door Hollywood Rose-leden Axl Rose (zang) en Izzy Stradlin (ritmegitaar) en LA Guns-leden Tracii Guns (lead gitaar), Ole Beich (bas ) en Rob Gardner (drums). De band creëerde zijn naam door twee van de namen van de leden te combineren. Een korte tijd later werd Beich ontslagen en vervangen door Duff McKagan, en Guns werd vervangen door Slash nadat hij niet was komen opdagen voor de repetitie. Slash had gespeeld met McKagan in Road Crew en met Stradlin tijdens een korte periode in Hollywood Rose. Tijdens hun eerste tournee (van Sacramento, Californië naar Duff's geboortestad Seattle) stopte Gardner en werd vervangen door Steven Adler, de vriend van Slash.
Neergaand van de LA rock underground, kwam de lelijke songtekst overeen met de sleaze van de muziek- gedreven door zware blueslikken - over vrouwenhaat, geweld, stadsleven, seks, sterke drank en harddrugs. Ze hadden echter ook de neiging om gevoeligheid en een verlangen te tonen om zich los te maken van de stad. Latere albums onthulden invloed van bands in de trant van The Rolling Stones en Queen.

Music Webshop, Klavergriend 83, 1356 KE Almere