Eagles - Hotel California (Gekleurd vinyl)

Special Price € 69,00 Normale prijs € 75,80
Op voorraad
SKU
MWS900581
Kwaliteit
Prachtig

Hoes heeft gebruikssporen en slijtage, maar ziet er nog zeer goed uit. Vinyl wel redelijk wat haarlijntjes, maar geen krassen. Speelt nog uitstekend. Groen, zeldzaam vinyl.

Meer informatie
Artiest Eagles
Aantal units 1
Genre Pop, Rock
Kwaliteit hoes VG+
Kwaliteit vinyl VG+     Uitleg : Klik hier
Kwaliteit label EX
Soort Gebruikt
Kwaliteit score (1...10) 7.1
Kwaliteit van album Prachtig
Tracks Hotel California 6:30
New Kid In Town 5:04
Life In The Fast Lane 4:46
Wasted Time 4:55
Wasted Time (Reprise) 1:22
Victim Of Love 4:11
Pretty Maids All In A Row 4:05
Try And Love Again 5:10
The Last Resort 7:25

Eagles - Hotel California

The Eagles was een Amerikaanse rockband die in 1971 werd opgericht in Los Angeles, Californië door Glenn Frey, Don Henley, Bernie Leadon en Randy Meisner. Met zeven nummer één-singles, zes Grammy's, vijf American Music Awards en zes nummer één albums, waren de Eagles een van de meest succesvolle muzikale acts van de jaren 1970. Ze hebben wereldwijd 150 miljoen records verkocht. Ze zijn de vijfde meest verkochte muziekact en de best verkopende Amerikaanse band in de Amerikaanse geschiedenis. Geen enkele Amerikaanse band verkocht meer platen dan de Eagles in de jaren zeventig.
Hotel California markeerde een grote sprong voor de Eagles en een stilistisch vertrek van hun eerdere werk. Het album was hun eerste album zonder Bernie Leadon, die de band veel van zijn country-smaak had gegeven en eerst met rockgitarist Joe Walsh. Het ziet ook de opkomst van Don Henley als de dominante stem van de band, zowel als zanger en tekstdichter.

Music Webshop, Klavergriend 83, 1356 KE Almere