Dream Theater - Live At The Marquee -Hq-

Speciale prijs € 22,80 Normale prijs € 23,90
Op voorraad
SKU
Q84565
Kwaliteit
Nieuw
Label: Music on vinyl; 180gr./Insert/Incl inch surrounded inch
Meer informatie
Artiest Dream Theater
Aantal units 1
Ean 8718469539307
Genre Pop, Rock
Kwaliteit vinyl M     Uitleg : Klik hier
Kwaliteit hoes M
Kwaliteit label M
Kwaliteit score (1...10) 10
Kwaliteit van album Nieuw
Tracks 1 - 1. Metropolis
1 - 2. A Fortune In Lies
1 - 3. Bombay Vindaloo
1 - 4. Surrounded
1 - 5. Another Hand/The Killing Hand
1 - 6. Pull Me Under

Dream Theater - Live At The Marquee -Hq-

Dream Theater is een Amerikaanse progressieve metalband die in 1985 werd opgericht onder de naam Majesty van John Petrucci, John Myung en Mike Portnoy, terwijl ze deelnamen aan het Berklee College of Music in Massachusetts. Ze stopten vervolgens met hun studie om zich verder te concentreren op de band die uiteindelijk Dream Theater zou worden.
De band staat bekend om de technische bekwaamheid van haar instrumentalisten, die vele prijzen hebben gewonnen uit muziekeducatiebladen. Gitarist John Petrucci is zes keer genoemd als de derde speler op de G3-tour, meer dan welke uitgenodigde speler dan ook. In 2009 werd hij de nummer 2 beste metalen gitarist door Joel McIver in zijn boek The 100 Greatest Metal Guitarists. Hij werd ook genoemd als een van de '' Top 10 snelste shredders aller tijden '' door GuitarOne magazine. Jordan Rudess wordt door vele publicaties als MusicRadar beschouwd als een van de grootste toetsenisten aller tijden. Voormalig drummer Mike Portnoy heeft 26 prijzen gewonnen van het tijdschrift Modern Drummer en is ook de op een na jongste persoon (op 37-jarige leeftijd) die is opgenomen in de Rock Drummer Hall of Fame. Zijn vervanger Mike Mangini heeft ook eerder 5 WFD-records ingesteld. John Myung werd uitgeroepen tot de grootste bassist aller tijden in een peiling uitgevoerd door MusicRadar in augustus tot september 2010. De band werd opgenomen in de Long Island Music Hall of Fame in 2010.
Op 9 april 2013, Images and Words won Loudwire's fan stemde March Metal Madness voor 's werelds beste metalalbum met albums van Dio, AC / DC, Judas Priest, Megadeth en Metallica.

Music Webshop, Klavergriend 83, 1356 KE Almere, info@vinyllp.nl