Clapton, Eric - [No Reason To Cry]

Aanbiedingsprijs € 15,90 Normale prijs € 18,50
Op voorraad
Artikelcode
MWS004168
Kwaliteit
Lijkt wel nieuw
Hoes heeft iets slijtage. Schitterend vinyl met minimale gebruikssporen. Misschien alles wel NM-.
Meer informatie
Artiest Clapton, Eric
Aantal units 1
Genre Pop, Rock
Kwaliteit vinyl EX     Uitleg : Klik hier
Kwaliteit hoes EX
Kwaliteit label EX
Kwaliteit score (1...10) 8
Kwaliteit van album Lijkt wel nieuw
Tracks Beautiful Thing 4:24
Carnival 3:41
Sign Language 2:57
County Jail Blues 3:58
All Our Pastimes 4:36
Hello Old Friend 3:34
Double Trouble 4:19
Innocent Times 4:10
Hungry 3:37
Black Summer Rain 4:55

Clapton, Eric - [No Reason To Cry]

Eric Clapton (geboren Eric Patrick Clapton in Ripley, Surrey, Engeland op 30 maart 1945), bijgenaamd '' Slowhand '', is een Grammy Award winnende Engels componist, zanger en gitarist die een van de meest gerespecteerde kunstenaars van de rots tijdperk werd, het winnen van drie inducties in de rock and roll hall of fame.
Clapton's muzikale stijl is veranderd tijdens zijn carrière, maar is geworteld in de blues gebleven. Clapton is bijgeschreven als innovator in verschillende fasen van zijn carrière, die blues-rock met John Mayall & The Bluesbreakers en The Yardbirds (1963-1965), vroeg enkele treffer '' Come With Me '' van The Roosters hebben opgenomen, blues- hardrock (met room) en werk als sideman en een solo-artiest; hij heeft bereikt chart succes in genres variërend van delta blues (Unplugged) en psychedelische rock (Sunshine of Your Love) tot pop (Change the World) en reggae (I Shot the Sheriff).
Eric Clapton was een vriend van George Harrison van de Beatles. Er wordt aangenomen dat hij schreef Layla over vrouw Harrison, Pattie Boyd, met wie hij trouwde in 1979, nadat ze gescheiden George Harrison. Ze scheidden in 1988. Eric Clapton heeft ook gedateerd zangers Marianne Faithfull en Rosanne Cash, actrices Patsy Kensit en Sharon Stone, en rock muzen Cynrinda Fox en Geraldine Edwards, die één van de inspiraties voor Penny Lane in Almost Famous was. Hij is nu getrouwd met Melia McEnry en is sinds 2002. Ze hebben drie dochters samen. Er wordt aangenomen dat hij schreef Layla over vrouw Harrison, Pattie Boyd, met wie hij trouwde in 1979, nadat ze gescheiden George Harrison. Ze scheidden in 1988. Eric Clapton heeft ook gedateerd zangers Marianne Faithfull en Rosanne Cash, actrices Patsy Kensit en Sharon Stone, en rock muzen Cynrinda Fox en Geraldine Edwards, die één van de inspiraties voor Penny Lane in Almost Famous was. Hij is nu getrouwd met Melia McEnry en is sinds 2002. Ze hebben drie dochters samen. Er wordt aangenomen dat hij schreef Layla over vrouw Harrison, Pattie Boyd, met wie hij trouwde in 1979, nadat ze gescheiden George Harrison. Ze scheidden in 1988. Eric Clapton heeft ook gedateerd zangers Marianne Faithfull en Rosanne Cash, actrices Patsy Kensit en Sharon Stone, en rock muzen Cynrinda Fox en Geraldine Edwards, die één van de inspiraties voor Penny Lane in Almost Famous was. Hij is nu getrouwd met Melia McEnry en is sinds 2002. Ze hebben drie dochters samen. die was een van de inspiraties voor Penny Lane in Almost Famous. Hij is nu getrouwd met Melia McEnry en is sinds 2002. Ze hebben drie dochters samen. die was een van de inspiraties voor Penny Lane in Almost Famous. Hij is nu getrouwd met Melia McEnry en is sinds 2002. Ze hebben drie dochters samen.

Vinyl LP
Klavergriend 83 1356 KE Almere Flevoland
036-7851885 info@vinyllp.nl