Clapton, Eric - Live In Tokyo 1988 (with Elton John en Mark Knopfler)

Aanbiedingsprijs € 18,15 Normale prijs € 21,20
Op voorraad
Artikelcode
MWS004663
Kwaliteit
Nieuw
Meer informatie
Artiest Clapton, Eric
Aantal units 1
Ean 8717662583810
Genre Pop, Rock
Kwaliteit vinyl M     Uitleg : Klik hier
Kwaliteit hoes M
Kwaliteit label M
Kwaliteit score (1...10) 10
Kwaliteit van album Nieuw
Tracks 1
Cross Road Blues
Eric Clapton
2
I Shot The Sheriff
Eric Clapton
3
Daniel
Elton John
4
After Midnight
Eric Clapton
5
Wonderful Tonight
Eric Clapton
6
Money For Nothing
Mark Knopfler
7
Layla
Eric Clapton

Clapton, Eric - Live In Tokyo 1988 (with Elton John en Mark Knopfler)

Eric Clapton (geboren Eric Patrick Clapton in Ripley, Surrey, Engeland op 30 maart 1945), bijgenaamd '' Slowhand '', is een Grammy Award winnende Engels componist, zanger en gitarist die een van de meest gerespecteerde kunstenaars van de rots tijdperk werd, het winnen van drie inducties in de rock and roll hall of fame.
Clapton's muzikale stijl is veranderd tijdens zijn carrière, maar is geworteld in de blues gebleven. Clapton is bijgeschreven als innovator in verschillende fasen van zijn carrière, die blues-rock met John Mayall & The Bluesbreakers en The Yardbirds (1963-1965), vroeg enkele treffer '' Come With Me '' van The Roosters hebben opgenomen, blues- hardrock (met room) en werk als sideman en een solo-artiest; hij heeft bereikt chart succes in genres variërend van delta blues (Unplugged) en psychedelische rock (Sunshine of Your Love) tot pop (Change the World) en reggae (I Shot the Sheriff).
Eric Clapton was een vriend van George Harrison van de Beatles. Er wordt aangenomen dat hij schreef Layla over vrouw Harrison, Pattie Boyd, met wie hij trouwde in 1979, nadat ze gescheiden George Harrison. Ze scheidden in 1988. Eric Clapton heeft ook gedateerd zangers Marianne Faithfull en Rosanne Cash, actrices Patsy Kensit en Sharon Stone, en rock muzen Cynrinda Fox en Geraldine Edwards, die één van de inspiraties voor Penny Lane in Almost Famous was. Hij is nu getrouwd met Melia McEnry en is sinds 2002. Ze hebben drie dochters samen. Er wordt aangenomen dat hij schreef Layla over vrouw Harrison, Pattie Boyd, met wie hij trouwde in 1979, nadat ze gescheiden George Harrison. Ze scheidden in 1988. Eric Clapton heeft ook gedateerd zangers Marianne Faithfull en Rosanne Cash, actrices Patsy Kensit en Sharon Stone, en rock muzen Cynrinda Fox en Geraldine Edwards, die één van de inspiraties voor Penny Lane in Almost Famous was. Hij is nu getrouwd met Melia McEnry en is sinds 2002. Ze hebben drie dochters samen. Er wordt aangenomen dat hij schreef Layla over vrouw Harrison, Pattie Boyd, met wie hij trouwde in 1979, nadat ze gescheiden George Harrison. Ze scheidden in 1988. Eric Clapton heeft ook gedateerd zangers Marianne Faithfull en Rosanne Cash, actrices Patsy Kensit en Sharon Stone, en rock muzen Cynrinda Fox en Geraldine Edwards, die één van de inspiraties voor Penny Lane in Almost Famous was. Hij is nu getrouwd met Melia McEnry en is sinds 2002. Ze hebben drie dochters samen. die was een van de inspiraties voor Penny Lane in Almost Famous. Hij is nu getrouwd met Melia McEnry en is sinds 2002. Ze hebben drie dochters samen. die was een van de inspiraties voor Penny Lane in Almost Famous. Hij is nu getrouwd met Melia McEnry en is sinds 2002. Ze hebben drie dochters samen.

Vinyl LP
Klavergriend 83 1356 KE Almere Flevoland
0634267103 info@vinyllp.nl