Zangeres van The Ronettes overleden

Ronnie Spector, die werd geboren als Veronica Bennett en later bekend werd met de meidengroep The Ronettes, is woensdag op 78-jarige leeftijd overleden aan kanker.
RonettesRonnie heeft haar achternaam te danken aan het huwelijk dat ze tussen 1968 en 1974 had met de beroemde Wall of Sound producer en moordenaar Phi; Spector, die in begin van het jaar 2021 in de gevangenis overleed.
The Ronettes, die bestonden uit Ronnie met haar oudere zus en hun nicht, waren niet de commercieel meest succesvolle meidengroep, maar hun muziek was dankzij hun samenwerking met Phil Spector, wel baanbrekend voor dit soort muziek. Hun grootste hit, 'Be My Baby' uit 1963, wordt algemeen beschouwd als een van de bekroningen van Spectors oeuvre en van meidengroeppop in het algemeen. Veel critici beschouwen het zelfs als een van de meest romantische platen uit het rock & roll-tijdperkVinyl LP

Muziek op Vinyl

  VinylLP is een online vinyl lp winkel, gespecialiseerd in classic rock records. Behalve nieuwe grammofoonplaten verkopen we ook tweedehands lp's. Zo'n lp wordt altijd schoongemaakt en de plaat krijgt een nieuwe binnenhoes. Ook worden de albums voorzien van plastic lp hoezen.
Lp's zijn heden ten dage weer erg populair. Leuk om als cadeau bij Sinterklaas of Kerstmis of voor een verjaardag te geven. Of u nu een Queen lp of een Abba lp zoekt. Meestal hebben we deze op voorraad. Kijk ook even bij onze vinyl lp aanbiedingen.
Voor goede en goedkope vinylplaten moet u dus bij VinylLp zijn.
Music Webshop, Klavergriend 83, 1356 KE Almere, info@vinyllp.nl