Zanger van The Cars overleden

Ric Ocasek, oprichter en zanger van de newwaveband The Cars, is op 75-jarige leeftijd overleden. Ocasek werd rond 4 uur ‘s middags door zijn vrouw Paulina Porizkova in bed gevonden, zo bevestigt de politie. Over de doodsoorzaak is nog niks bekend, maar agenten sluiten een misdrijf uit.

Ric OcasekThe Cars, die in 2018 werd toegevoegd aan de Rock and Roll Hall of Fame, scoorde in de jaren 70 en 80 grote hits met onder andere My Best Friend’s Girl (1978) en Drive (1984). De videoclip van "You might think" won de allereerste MTV Music Award. De vrouw in de clip van Drive wasVinyl LP

Muziek op Vinyl

  VinylLP is een online vinyl lp winkel, gespecialiseerd in classic rock records. Behalve nieuwe grammofoonplaten verkopen we ook tweedehands lp's. Zo'n lp wordt altijd schoongemaakt en de plaat krijgt een nieuwe binnenhoes. Ook worden de albums voorzien van plastic lp hoezen.
Lp's zijn heden ten dage weer erg populair. Leuk om als cadeau bij Sinterklaas of Kerstmis of voor een verjaardag te geven. Of u nu een Queen lp of een Abba lp zoekt. Meestal hebben we deze op voorraad. Kijk ook even bij onze vinyl lp aanbiedingen.
Voor goede en goedkope vinylplaten moet u dus bij VinylLp zijn.
Music Webshop, Klavergriend 83, 1356 KE Almere, info@vinyllp.nl