Zanger Van Halen naar Pinkpop

Behalve de Golden Earring, Fleetwood Mac, The Cure en The Pretenders komt nu ook David Lee Roth, de frontman van classic rockband Van Halen, naar Pinkpop.

Samen met Armin?

David Lee RothOp welke dag de 64-jarige zanger optreedt, is nog niet bekendgemaakt. Wellicht treedt hij op met dj Armin van Buuren, die een remix maakte van zijn nummer Jump. Ook verscheen Roth begin april op het podium bij Armins set tijdens het Ultra Festival in Miami, waar de dj hem aankondigde als ‘de legende’. In 1980n was de zanger ook van de partij, maar toen met zijn groep Van Halen.Vinyl LP

Muziek op Vinyl

  VinylLP is een online vinyl lp winkel, gespecialiseerd in classic rock records. Behalve nieuwe grammofoonplaten verkopen we ook tweedehands lp's. Zo'n lp wordt altijd schoongemaakt en de plaat krijgt een nieuwe binnenhoes. Ook worden de albums voorzien van plastic lp hoezen.
Lp's zijn heden ten dage weer erg populair. Leuk om als cadeau bij Sinterklaas of Kerstmis of voor een verjaardag te geven. Of u nu een Queen lp of een Abba lp zoekt. Meestal hebben we deze op voorraad. Kijk ook even bij onze vinyl lp aanbiedingen.
Voor goede en goedkope vinylplaten moet u dus bij VinylLp zijn.
Music Webshop, Klavergriend 83, 1356 KE Almere