Zanger en violist van de Amerikaanse rockband Kansas overleden

Robby Steinhardt, de medeoprichter van de Amerikaanse rockband Kansas, is zaterdag 17 juli op 71-jarige leeftijd aan de gevolgen van een alvleesklierontsteking overleden.
Robby SteinhardtSteinhardt trad in 1973 toe tot de drie jaar eerder en in de gelijknamige Amerikaanse staat opgerichte band Kansas. Steinhardt bleef tot 1982 lid van de band en was tussen 1997 tot 2006 opnieuw verbonden aan de rockgroep.
Kansas had hits als Carry On Wayward Son (1976) en Dust in the Wind (1977). Wereldwijd verkocht de groep 15 miljoen platen.Vinyl LP

Muziek op Vinyl

  VinylLP is een online vinyl lp winkel, gespecialiseerd in classic rock records. Behalve nieuwe grammofoonplaten verkopen we ook tweedehands lp's. Zo'n lp wordt altijd schoongemaakt en de plaat krijgt een nieuwe binnenhoes. Ook worden de albums voorzien van plastic lp hoezen.
Lp's zijn heden ten dage weer erg populair. Leuk om als cadeau bij Sinterklaas of Kerstmis of voor een verjaardag te geven. Of u nu een Queen lp of een Abba lp zoekt. Meestal hebben we deze op voorraad. Kijk ook even bij onze vinyl lp aanbiedingen.
Voor goede en goedkope vinylplaten moet u dus bij VinylLp zijn.
Music Webshop, Klavergriend 83, 1356 KE Almere